Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav bolan predosjecaj,Mesa za razliku od vas strucnjaka gleda,uci,prica,pokusava i pronalazi rjesenja. Cuj predosjecaj cccccccccc
Fuko, ne radi se o predosjecaju nego o poznavanju mogucnosti igraca, postavljanju igraca na pravo mjesto sa vrlo jasnim ciljem. Vrlo cesto, trenutna forma igraca ne mora biti odlucujuca. Vaznije je da li taj igrac to moze odigrati ili ne. Iz drugog plana, na sut u ovoj formaciji Haris Medunjanin je uvijek potencijal. Ovakve je golove vec davao. Samo - to treba znati.
I Pape ja imo osjecaj da bi ga netjak mogo kostat polozaja, al to je bilo jace od njega!
Jel to onaj sto je na korak od Intera?
Sve sam vjerovao al da ce nas DANIJEL BOTO ovako podloziti,svaka cast :d
Ovi penzioneri imaju mišljenje o svemu:)))
Selektor sa vizijom, pun optimizma, energije na terenu, tako da igraci u svakom momentu znaju da im je on na ledjima i da prati njihove postupke. To je do sada pokazao Mesa i bez obzira sto nismo pokazali lijep fudbal, isli smo na rezultat ostvarili ga sa jednim od najslabijih postava, obzirom na pavrede i suspenzije. Do sada su selektori znali voditi nasu repku samo sa najjacom postavom, a sada vidimo da to moze I drugacije.Respect
Muzuroviću, imam odličan predosjećaj da će te trehnut' srdašce. Smanji malo to sa suhim mesom bolan.
Na jednu stranu da nismo bili sjajni, Ba(ra)zdarevic je pokazao da ima nos (jest kuka i to dobra-malo sale) u obe utakmice i niko ne moze reci da je to sreca. Ne, to je znanje i posvecenost! Nastavi tako, iako imas, mozda izvikan, ali ne bas izbor za diku i ponos.
ma treba jebat mamu ko god dodze u baraz. igrati i zabiti odma tri komada.