Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Husrefa za trenera, jebeš Ješića.
HUSREF MUSEMIC Ljudska i trenerska GROMADA Dju*rad u liku i nedjelu Dine Selimovica i rumenog maj*una iz klokotnice su otjerali nasu legendu koja je sada prva na tabeli sa duplo slabijim timom. On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nas
Ovo je Drina (Janja) rodila, covjece ... i ne bio GROMADA od insana =P
Svaka cast majstore.Ti i tvoj brat ste ginuli za Sarajevo . Ti si jedini koji moze ove mrtvace razdrmat.Nazalost al Sarajevo je sa ovim sastavom i upravom izgubio IDENTITET. Jos da nema Hz pitanje bi bilo sta bi se desilo.
e jeste stavili sliku kako mu se izrugava mirza ko veli vidi oviog
Iz Sa sam pratio sam Slobodu u nekoliko utakmica... Ekipa sa nekoliko odlicnih pojedinaca, dobro psihicki i fizicki pripremljen tim, sa potrebnom dozom agresivnoscu i samouvjerenoscu prema naprijed uvjek dobro motivirana od strane najboljeg trenera u drzavi... Da zasluzenno su trenutno lideri.
ah meraka....Sloboda se bori za prvaka,Velež već ispao a Seljo na aparatima ahahahahahahahaha...uzivancija ziva...
Titula ostaje u Sarajevu,uz duzno postovanje za Slobodu !
Husrefu je Sloboda na srcu . . ..
Husrefa za Buergermeister von Tuzla!!
Samo cvrsto na zemlji objema nogama. Klizeci kad zatreba. Sloboda ima potencijal da bude medju prve tri ekipe do kraja prvenstva. A bogami biti i prvi zasto ne. Idemo jako...
Mesić sve sredio, Sloboda prvak ove sezone
uz Osima najbolji trener koji je bio u našoj ligi
Prije dvije godine druga liga i tamo su bili losi... Onda odje gosp. Husic i zavede covjek red preko noci... Tako i treba!!! Dovede dobrog trenera (Ciro) i odmah napravise rezultat. Sloboda je dokaz da se moze kad se hoce ovako bi i mnoge druge stvari u drzavi funkcionisale da se red uvede i da se na kljucne pozicije stave ljudi koji znaju da rade i koji su sposobni... Samo treba rada i reda i bice rezultat. SLOBODA!!!!!
pa de si Husrefe brate prijatelju druže brate
Tuzlanska je Sloboda,jarane legendo.
kako je ova naša liga žalosna :(
varesanovic:jes ti dobra majica musemic: jes vala jarane
Varesanovic: Je li to ti mirises vako? Musemic: Jasta, imam zvaku s ukusom dinje! =))))
Husrefe ekipa koja se bori za opstanak nikada neće biti prvak. Željo, Sarajevo, Zrinjski i Siroki uvijek razmišljaju o tituli, zato i jesu uvijek u vrhu.
Glup prirodno il treniras??
jesu,svi nabrojani su trenutno u vrhu ahahahahahahah