Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladost Doboj/Kakanj prvak Premijer BH Telecom lige BiH ..... Aaa nacionalne lige, isto kao da je TSG Neustrelitz iz Njemačke regionalne lige sjevero-istok pojavio u Bundes ligi, i postao prvak Njemačke.
zeli titulu Musemic pa je vjerovatno radi toga odluka pala na Mladost
"OTERAŠE ČOVEKA" NI KRIVA NI DUZNA
Svaki dan sve bliže i bliže domu, AFH. Vrati se kralju gdje će te voljet i da ispadnemo. HM jedan je od nas. 1987
Iskreno se nadam da ti neće jebbat mater "balavci sa tribina" u Kaknju...da se nebi desilo da opet navedes to kao razlog odlaska sa trenerske klupe, kujurino sarajevska.
@Salt City TZ Trebate mu biti zahvalni on je taj koji je napravio nesto sa Slobodom dok je bio trener dizali ste ga u nebesa, a kada je otisao pljujete ga sramota
@TomSawyer vodi ga kući ako ti je toliko dobar.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sad ce Bilic dobiti otkaz u West Ham-u, Azmire fataj ga...
Ma vala je i tebe dosta.
Sretno majstore!