Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Klub FK Sarajevo djeluje daleeeeeeeeeko normalniji i civilizovaniji nego FK Seljo . Odmah se vidi klub otvoren i posten a i navijaci su im mnoooogo bolji i skroz su ok.
Postovani kladionicari , za OVAJ VIKEND imamo posebnu ponudu koju ne smijete propustiti , radi se o tri namjestene utakmice koje prolaze 100% sigurno. Posjetite nase stranice pogledajte o cemu se radi ,saznajte sve o nama , pogledajte nasu statistiku , nase predhodne listi ce i postanite dio naseg tima i samim tim pocnite zaradjivati na kladionici velike novce. Posjetite nas na : BETTING-BOOKIE.COM BETTING-BOOKIE.CO.UK
Eeeeeee kad stučnjaci ne znaju tempirat' formu, pa se sad samo brukaju po terenu. Ođe ni Ferguson ništa ne bi napravio do kraja sezone. Nego čuvajte to drugo mjesto k'o zjenicu oka svog, štono Tiito reče.
ovi pitari jos se nadaju tituli aaaaaa bas ste cudna raja xD
Onda u ponedeljak: "utakmica protov zvijedje je sansa da popravimo los utisak iz Banja luke" IGRAJTE PICKE, dosta je vise
dobićete preko pakare...3 komada...najmanje...