Bez transparenata na stadion
8
MUP ZDK: Utakmica BiH-Latvija je visokog rizika
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjeciti rivali.svaki put padne mrtva glava :D
Kazu dolazi oko 5000 Latvijki visok rizik od AIDS-a
Jesam sarajlija ali ipak je najbolje u Zenici. Volim te Zenico
Zivjela demokratija. Zabranite i da se navija i aplaudira. Da se ne igra u Zenici nebi bila visokog rizika sigurno.
Jeste rizik kazu dolazi1000 vlas.. kur.. da podrze reprezetaciju BiH.Zbog ozbiljnosti i situacije da obezbjede higijenske gumice i 10 km.I policija je se slozila sa ovom poslovnom idejom jer ce smiriti razuzdane navijace.
Pa normalno kad smo mi Mosnje divljaci svaka utakmica je rizik ovdje kod nas. Jedino u sjedecoj odbojci smo neprikosnoveni i tu nema nereda. Hvala.
zasto je utakmica visokog rizika?
bosna 3:0 latvija
Svasta, cuj ne smiju se baklje unositi na stadion. Sta da se radi, barem raketni pistolj nije na listi zabranjenih predmeta.
Do sada 49 950 kn profita, 21/55 dobitnih trio nizova s prosječnom kvotom 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Također BESPLATNO možete dobiti 22 sistema za klađenje uz moj glavni sistem. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. Ostalo pročitajte na blogu. Igrate sisteme i parove na vlastitu odgovornost. Minus nas svakako može zaskočiti. Nijedan sistem nije sto posto dobitan ako ne pogađate i nitko vam ne može obećati siguran profit ako je pošten. Ne padajte na tuđe riječi da ćete lako zaraditi bez rizika. SAMO NAVRATITE NA BLOG, PROČITAJTE UVOD, PROUČITE STATISTIKU I ARHIVU, I JAVITE SE NA MAIL AKO VAM SE SVIĐA MOJ NAČIN IGRANJA NIZOVA. www . organ . bloger . hr
Kako se pravilno kaže Latvija ili Litvanija ???
dobro, al su mi prosli put uzeli sve grickalice a vidim to nije navedeno, joj kad nekom zapane da te z.aje.ba.je to je cudo jedno kako odmah to iskoriste
konacno jednom da bude normalna atmosfera na stadionu. jeb*** baklje i ostale stvari. dodjem na tekmu da gledam mirno a ispadne da moram da strahujem za zivot KONACNO JE NFS BIH POCEO DA RADI SVOJ POSAO!!
nema transova zato sto ljudi iz prvih redova moraju stajat,a ako stoje oni onda stoje i oni iza njih,pa oni iza njih i cijela tribina stoji,a stolice s naslonima su da bi se sjedilo na njima ko kulturan svijet :))
možeš vlašino, u m.a.t.e.r.i.n.o.j p.i.č.c.i.
na 24% vilajeta i igranje klikera je od velike opasnosti hihihihi
mi cemo unijet zastavu kameruna boli nas rakas