Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pravi svabo vidi se na njemu Mia San Mia
sta je s Robenom? Ne smije se oglasiti? :D
Muller je dragulj Bayerna, bio je najbolji pojedinac protiv Chelsea, steta sto nisu osvojili Ligu prvaka, bili bolji od Engleza.
Nisam pretjerani fan svaba, ali mi je zao svake ekipe koja izgubi, a igra ofanzivno i trudi se da pruzi dobar i kvalitetan fudbal, bez obzira na visinu uloga... Ova generacija Celzija je zasluzila trofej, ali ne ovaj put....!
@Opax A to kao Muller nije pogodio ono na srecu? Ma daj....Di Matteo je uradio ne vidjeno... Barca , Bayern ....
chelsea je nepravedno prosao Barcelonu,i protiv Bayerna su takodjer imali nevidjenu vanljudsku srecu.Potpuno nezasluzena pobjeda. \"Pobjede su i porazi,kad se obraz pogazi\".....
Drago mi je samo da je ovo sranje završilo, barem za ovu sezonu.
pa kako je spavo ako nije oka sklopio ?
Ne znam, moguce. Ali u svakom slucaju godra mi je zbog cinjenice da su p.i.c.k.e pobjeguljske imali tesku noc. A sudeci po dislajkovima na moj prethodni komentar, bilo ih je.
Od sinoc pises protiv dijaspore, da ti nije neki od nas zguzio zenu?
Godra mi je samo zbog ovih nasih pobjegulja (dijasporaca) sto su najavljivali pobjedu Bayerna...
Nogomet STVARMO ? stvarMo hahahhaha
Ništa teže bol kad steže u sebi skrivam to, kog\' se ti?e dal mi svi?e ili mrak me pokrio, oka nisam sklopio svu tugu svijeta popio,dobro zalutao. Nebo jeca, noga kleca, u sebi skrivam to kog\' se ti?e dal mi svi?e ili mrak me pokrio,oka nisam sklopio svu tugu svijeta popio i preživio. pjevaj legendo ti pjevaj sa nama, pjevaj legendo sudbina nas vezala, pjevaj legedno dušom ranjenom uzeo mi bog pola srca mog, života nesretnog..