Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prizemljen komentar Edise, idemo po nova tri boda. Odlican posao radis, samo naprijed.
OPLODITE ME
Realno, naguzit ce i vas xD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
petu deceniju navijam za zelju i jedino me smrt moze sprijecit uz tebe do mog kraja a ti ces potojati jos stotinama godina volim te zeljo
duboki naklon
https://www.youtube.com/watch?v=Sa51Xp0hejk&app=desktop
mislim da ce biti x
tako je Edise,prvo respekt za ekipu koja Vam bježi 10 bodova pa nakon toga tekma pa šta bude a bolji neka uzme bodove.Vidimo se u Tz!
Svašta moze biti u Tuzli.Sloboda u dobroj formi,Zeljo sa odlicnom ekipom još do kraja neuigranom...Nadam se dobrom sudjenju,fer igri i nama tri boda na Grbavicu.
Zeljo ima troduplo jacu ekipu od slobode zeljo ako bude igrao kao i protiv sirokog brijega sloboda nece moci nista vjerujte mi.Zeljo ako bude igrao svoju igru kako zna mogu pjevati borbene.
Troduplo jacu ekipu I deset bodova manje,bravo glupane
@ahmo42 pasa moj, zeljo je doveo vise od 10 igraca u januaru i od tad melju sve redom.. Polako...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naprijed Željo. Oštro po komunistima, psovačima Markala i Vedrana Puljića.
Spremite se za skidanje gaća.
Jesic je trenutno broj jedan sto se tice teenera :))
Zeeeeljoooooo.....Zeljooooooo🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
BUJRUM U TZ ,NEK SVE BUDE SPORTSKI I FER.Nemojte pogrijesiti ko sarajevo --- svoje huligane ako ih ima nedozvolite da vide stadiona. I NEK BODOVE NOSI BOLJI NA TERENU.
Ne razumijem ti komentar? Manijak sam, ali ste zaslužili sve što su horde uradile tamo. Vi ste prvi poceli provocirati sa Vedranom, ako se nešto slično desi sa Mirzom, Tuzla će da gori.
@Hungalas Pregledaj malo izvještaje sa utakmice, klipove po youtube, i slično. Ne budi kraj očiju slijep. http://www.dailymotion.com/video/x3wxe1k_fukare-skandiaju-vedran-puljic_sport Evo ti sa utakmice Sloboda - Sarajevo. Ne poričem, ima video gdje jedna osoba nažalost psuje istog momka. Al ne stavljaj sve u isti koš. I ove prijetnje "Tuzla će da gori", samo ako je Tuzlaci zapale. Dodjite, bujrum, igrajmo lopte, navijajmo fer i pošteno. Pa ko pobijedi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
blagojevic ce cijelu tuzlu na ledja staviti 👿 VOLIM TE ZELJO!!!! MANIJACI VIDIMO SE U TUZLI!
misliš?
Jedini trener koji je kulturan, koji zna šta govori, i koji svoje riječi sprovodi u djela. Dame i gospodo, Edis Mulalić.
prirodan
Nego, moze li Dino skupiti 20K ili je opet slago. Dino laze, nemoj biti kao Dino.
kompleksas, mozda nisi skontao da je clanak o zelji
@a-mir Svaka cast vidim da ti kontas. Blago tebi jesi pametan. Jel ti bilo tesko?
TEKBIR.
Take beer
ocekujemo pobjedu u gostima a Tuzlom ce da se pjeva Zeljo Zeljo.....
i sarajevo je ocekivalo lagan prolaz u kupu, pa et... morate i vi skontat da je trenutno sloboda najbolja ekipa u drzavi, kao sto rece mulalic...