Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Željo da i ovo prebrodimo i aBd zajedno u evropu!!!
@h8er_ pa kako vas nije stid vise ba...sad se zalite na sudije, vi, divovi, sila, puni para, mozete sta hocete...a vi ustvari ne mozete meda...pa sto ne zavrsite sudije kad ste puni?niste vi takvi jel?...pa da ste imalo dobri koliko se kurcite i uzdizete dobili bi nas, makar sudija i sve zivo svirao u nasu korist...
@h8er_ Prvo vratite 20000 pa onda nesta pricajte hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
PREDAJ SE DINO IZGUBIO SI BOJ...PU..S NAM QU..C, ZELJO SAMPIOOOOOOOON
Ako ne mogu dobit Zrinjski,djaba pojacanja......
Nazalost
X
bit ce to OK,
Idemo Zrinjski ale, ima li do pobjede ooooo
https://www.youtube.com/watch?v=dg-STrdaEGo
Pite drage pa Jakupovic je vise handrio Zelju nego vas, a vi se digli nesto... Jel to utrpani zavrno pipu?
Ovaj 071EB1969 je jedan od ove trojice: baltazar_khan_3,dir.preduzeca, i Stroj_4. Sramota ih da se vise pojavljuju pod svojim nickovima poslije pobjede velikog Želje:)
..kakva kmečanja mati mila! smiješni ste :))
@071EB1969 napisao si 16 komentara? Jesi dobar? Nije net za tebe vjeruj mi :D
Ma znate sta niste vi Manijaci vi ste uvijek bili i ostat cete samo KOSPICARI
@071EB1969 bili i uvijek cemo biti koji volimo svoj klub bilo da je pobjeda ili poraz podrska ce sa juga da se cuje a ne kao vi cim izgubite trazite ostavke i vise nepratite nasu "kukuruz" ligu i svi su vam krivi nema poraza kad vi sudiju niste okrivili kako vas vise nije sramota
Pored prošle sezone, ovo će biti još jedna u nizu u kojoj je Želji ukradena titula. Prošle su to uradili na kraju prvenstva, ove su se pobrinuli čak u jesenjem dijelu u Širokom Brijegu i Mostaru. Ali, neka se mali klubovi guraju, valja skupiti tolike titule :)
Prošle sezone "posao" je obavio Ognjen Valjić, ove sezone u Širokom i Mostaru - Dragan Skakić! A možda će Valjić opet morati da pripomogne! : )
Velika Srbija , velika Hrvatska , velika Njemacka , velika Rusija i zar je zeljo samo VELIKI ?