Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e pa dosta vise o messiju ronaldu zlatanu i papi
Nije Messi los gledam svaku utakmicu ,momak nije duh da prođe svaka ekima protiv Barce ida maximalno zatvoreno a tika taka je vise isforala tj procitana kolektivno igru Brce treba promjenit :)
pa eto razlike medju trenrima dok mu je guardiola sve podredio ovaj je rasturao , pa nije mi jasno kako covjeka koji je u jednoj takmicarskoj godini dao 96 golova treba udalljiti od gola i pustit da razigrava jbg tata zbog tog te valencija dere i muke mucis protiv svake ekipe
simpatičan ovaj Messi...
Eto kakav je vakat doš'o - u jeku svih ovih dešavanja samo jedna dama komentariše članak o nogometu:D
pazi molim te šta i ja komentarišem,et jesi vidio