Nakon povrede u kupu
4
Mujdža nije slomio metatarzalnu kost
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji peh covjece. Sretno Mensure. Sa malo vise srece ces napraviti megra transfer.
nije slomio stopalo, potvrdio je juče doktor kluba, samo što naši portali prenose uvijek jednu te istu vijest, a niko se ne potrudi da potraži neku novu informaciju... danas će klub objaviti zvaničan izvještaj o stanju, ali ipak se ne radi o lomu, hvala Bogu
@@ajvaz-dedo Bal.i.jo... nas i srba 12 miliona, da sam na vasem mjestu (muslije), zapitao bih se da li pripadam ovdje.
Susicu, zovi Maria Barica iz Genta.
Zaista ključan čovjek reprezentacije. Vidjelo se u baražu i ovim prijateljskim. Repka nije ista bez njega i džaba Džeke, Pjanići... Ne daj se Menso!!
\'\'To se najbolje vidjelo i u baražu za Euro 2008.\'\' Pa mi nismo uopste igrali baraz za Euro 2008 :S Kakva NEprofesionalnost novinara s kiksa.ba :S Da se nekad informisete prije nego sto objavite? BTW. Mujdza zelim ti brz oporavak !
Steta, fkt je dobar igrac i eto opet se povredi. Nesto slicno kao i Zlatan Bajramovic, nema srece. I on je bio igracina. Nadam se da ce se ipak uspijeti brzo oporaviti i da vise nece imati problema sa povredama.
ne daj se care.... fakat, Mujdza je desni bek za Bayern, samo sto nema dobre menadzere ko onaj Pranjic ili Modric
Konstantno jedan te isti trol...pod nikovima : bosancheros,brčak,ajvaz-dedo....i konstantno jedna te ista priča,spominjanje nekih imaginarnih statistika,riječi poturica itd... E PA NEK STE NAM BILI ROBOVI PETSTO GODINA....I BIĆETE JOŠ TOLIKO.Turčin ti je babo,zapamti to....ono civila što si pobio ti je jedini uspjeh u hiljadu godina...a u Bosni ste manji od makovog zrna,samo se ku.r.č.ite preko foruma a i sam znaš kad izađeš na ulicu da ti je obarat nosinu pred ,kako kažeš,poturicama....i vječno ćeš slušat ezan u sarajevu u kojem živiš smrdine
Pa sto ne pazis bolan, pa kako ces igrati sad kvalifikacije, njaaaa :((( !
nadam se da će završiti karijeru samo zbog ovih poturica koji se raduju povredi Aguera, m--a--j--k--e im se naprcim