Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na preporuku doktora u Freiburgu jučer sam se cijepio pred put na Svjetsko prvenstvo u Brazil. pa naravno ovim u NSBIH to nebi ni palo na pamet da upozore igrace na cjepljenje
Finalu čega, ispadanja iz grupne faze? I jednih i drugih. Mi balkanci sanjamo velike snove, i kad se probudimo onda smo ljuti..
sta bi zivot bio bez snova? :) znamo svi da nece predaleko dogurati ali nisam sanjala da cu skupljati slicice nase repke pa dosli su konacno i do toga. sada cemo sanjati o nekom vecem uspjehu pa mozda nesto bude za dvadeset godina :))
Snovi i sličice su za djecu, odrasli trebaju uključiti mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zagrepčanin koji je od 2004. do 2006. godine nastupao za mladu reprezentaciju Hrvatske -i onda bosnje kazu o nekim kradjama.pa hrvatska nikad nije od bih uzela nekog koje ponikao u bih
smaraš glupane
bih je vjestacka repka
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hahaha finale ne mozemo ni sanjati ovo je fantazija
mujdza kralju