Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrza cemo Olimpik Sarajevo u Kup BiH. Jer sam Sarajlije drze Titluve.
Oba trofeja u našoj BiH/3 da odu u ruke B-komponente??? Gdje živiš ti Muharemoviću??? Ovo Široki uzima..
Kako bi lijepo bilo vidjeti sva tri nasa gradska kluba u evro takmicenjima. Bez obzira na sve mislim da i Olimpic zasluzuje podrsku. Volim Sarajevo ali bih svakako podrzao Olimpic.
Horde zla kažu "Jedan grad, dva kluba..." tj. Olimpic i Željezničar. FK Sarajevo nije više gradski klub, osim imena, vlasnici i igrači nemaju ništa sa Sarajevom :)
@D1NO.K Ja ne predstavljam nikoga osim sebe, ali kao dijete ovog grada se uvijek radujem kada neko od nasih klubova ostvari kakav-takav uspjeh na međunardnoj sceni i mislim da je upravo to što krasi naš grad. ne moramo se voliti, ali se ne moramo ni mrziti i bespotrebno stvarati atmosferu tipa Celtic - Rangers ili Boca Juniors - River Plate. Sarajevo jeste gradski klub isto koliko Zeljo i Olimpic, bezo obzira na sve. Pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)