Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno se mi nemamo cemu nadati ako se selektor uzdao u Besica,koji vec nekoliko godina nije ni sjena igraca koji je bio!
Kako je momak baksuz, ove ga povrede ubise… a mozda ima i do toga da ne uradi dobru pripremu i zagrijavanje, ko ce ga znati
Možda odemo na smotru najboljih.
Doticni ima " povredu" mozga od kako se rodio, a samo vecu " povredu" mu ima otac.
Kad se malo ovo analizira sta Selektor radi i sprema izgleda nece biti pomaka na bolje . Mense tako cini
Jah igrača i karine
On i Dzumhur su dva najveca zivce naseg sporta, tako da ne znam kako je ovo katastrofalna i crna vijest..
Grozno, ovo je jedna od najgorih ozlijeda u sportu(pokidani krizni ligamenti). Minimum godinu dana oporavka, a vjerovatno i dvije. On probleme sa ACL-om ima dugi niz godina. U engleskoj je pauzirao par puta po par mjeseci. Tad je bilo vjerovatno parcijalno kidanje. Sve najbolje.
Ko neki fudbaler.
Pa to je super vijest. Nek je on ziv i zdrav , ali on je los igrac. Boljih inamo i u nasoj ligi.
odavno lik nije za repke svakako...
brz oporavak
je*o te on u usta zovi huseinbasica i ostale
Kakav Besic čovječe
Nazalost njegova karijera na ovom ozbiljnijem nivou je gotova. Obnovljena ista povreda na koljenu koje je vec operisano i koja se smatra najtezom u ovom sportu ne daje optimizam da ce Besic vise igrat na nivou i biti spreman kao sto je to bio do prve povrede. Daj Boze da grijesim..