Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAfe dokazao si da si svjetskaa klasa !!! Zelim ti mnogo srece i zdravlja i da u svojoj karijeri napreduje, ostaviš maksimum i da iz utakmice u utakmicu brilirijaš :)))
hahahaha prosjecan igrac u dobroj ekipi seljacina isto kostur
Kikser stari drkadzija. Dok nije bilo interneta, dizao je pornice u videoteci, one stare iz sedamdedetih gdje lik na qrcu ima duge solufe. Sad u ovoj eri wifi-a i smartphonea, a i ostarilo se, jedino mu preostaje da serenda po forumima.
LJUBOMORA ......NA BH FUDBALERE....A MENI DRAGO.....
Zaista ne razumijem klix, moja molba je da se zabrane komentari na sve clanke, jer ovde se podjedanko pljuju uspjesi i dobre vijesti kao i nesrece i tragedije. Nemojte dozvoliti da uspjesnim ljudima, sportistima, humanistima i sl. besposlicari svojim uvredljivim komentarima spocitavaju njohove uspjehe i dostignuca, takođe nemojte dozvoliti da se isti ti besposlicari i paraziti nasladjuju tuđim nesrecama i tragedijama. Lijep pozdrav
Pojedinim ljudima ovdje ti je vrhunac u životu komentiranje na klixu. To im je nažalost jedini način socijalne interakcije. A i mnogi na Klix dolaze ispucavati svoje frustracije, puno je nacionalista, tako da bi ukidanjem komentara Klixu itekako opala posjećenost.
Koliko puta sam slično ponovio. Valjalo bi se udružiti i neki ozbiljniji način nekome skrenuti pažnju na pomenuti problem. Ako ništa konstantno kopirati tu, ili sličnu poruku, i da uvijek ima neko ko će je kopirati na svim objavljenim člancima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka ste malo i Muhameda spomenuli J... li vom dzeko fml