Safet Sušić za Sarajevo-x.com
21
"Muhamed Bešić je budućnost bh. nogometa"
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa Dado11 i pitar2007. Gledam kako momak iznosi loptu i predaje je, krece u napad, ima dobru kontrolu lopte i odlican pregled. A nama takav fali na defenzivnom veznom. Previse je ofenzivan za stopera
Momak je beton.
\"Glavu gore, vidjet cemo u iduce dvije tekme...prosle kvalifikacije smo izgubili od Spanije oba puta (a od Francuza za sada samo jednom) pa sta?\" Ali smo izgubili od Evropskih prvaka samo 1-0 u spaniji i napravili dva zicera i imali igru koja je imala glavu i rep. Nije sramota sto smo izgubili od Francuza, vec je sramota kako smo igrali. Nije bilo ni jedne, ali bas ni jedne suvisle akcije koja bi bila barem polusansa. Uzas, ne mozes porediti igru kad je bio Ciro i ovo sad.
ko je postavio ovaj glupi spot na kojem momak 90% vremena dodaje loptu od noge do noge, kretenizam
Ako već nemožemo imati Ćiru i Vahu za selektora onda je svakako najbolje rješenje Ljupko Petrović.
Čitao sam Halilhođžićev interviju.Na upit medija dali bi preuzeo vođenje reprezentacije BiH odgovorio je da nebi jer u BiH imaju 3 naroda srbi,hrvati i muslimani pa od njegova preuzimanja BiH vrste neće biti ništa.BiH treba selektor koji je imao uspjeha u karijeri,a jedan od njih je Ljupko Petrović.Iskusan stručnjak koji je sa Crvenom osvojio Ligu šampiona.Ljupko Petrović bio bi idealno rješenje za novog selektora BiH.
Vahu Halilhođžića za selektora.
de nacuci se pricati,star cojk a neznas dvije postene sastaviti...
Sušiću samo da ti kažem ako si u slučaju zaboravio:AKO SE REPREZENTACIJA BiH NE PLASIRA NA EURO 2012 BITI ĆEŠ OTKAZAN KAO SELEKTOR BiH.
@... Pa sama rečenica da neće nikoga zvati ti dovoljno govori. Vjerovatno će ga pratiti u budućnosti.Cocalić ima 23 godine i možemo na njega računati četiri ciklusa. pozz
Pa, Isanovicu, sta bi za Cocalica, sto ne pita covjeka????
PUSITE VI SVI PAPETU I JA CU ODLUCIVATI KOGA CU POZVATI U REPKU.))))))
Safa, kani se corava posla.Nije to bolan za tebe!
Pape treba uzeti kurs za pricanje na svom jeziku. Čovjek je pravi laik u svom poslu.
ne sam safete