Junak dvoboja na Koševu
0
Muhamed Alaim: Ponovila se Sigma
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je da je ovim u rep.šumskoj krivo na sve uspješno što nosi predznak biH.Pa tako i ovaj uspjeh FK.sarajeva žele umanjiti tako što će iskoristiti umor bordo igrača i ušičariti pobjedu kako bi pokazali da je šumska u svemu bolji dio BiH.gdje sportska solidarnost,a kad su oni igrali lanjske godine u evropi odgađale su im se utakmice premijer lige.ali to njima služi na čast i pokazuje koliko su primitivan i seljački klub.
Ali timovi koji igraju cijelu sezonu u Evropi imaju barem 18-20 igraca koji ravnopravno konkurisu za prvi tim...mi imamo 12-13..cim se neko povrijedi ili dobije karton, problem je...ako slucajno prodjemo Cluj i plasiramo se u grupe, u nasoj ligi cemo biti pri dnu tabele..
Hajmo sad te d_eb_ile u Modrici posamarati i da ih malo spustimo! Vazda neki prigovor! Sta bi ga ti pitao jos? Ne seri!
zašto odgoditi meč? jasno da se ne možemo uspoređivati sa velikim evropskim klubovima (man utd,arsenal,barca...) koji utakmice igraju redovno 2-3 puta tjedno,ali smatram da za ostvarenje nekog značajnijeg rezultata (za nas je to ulazak u evropsku ligu) sarajevo mora imati također takav ritam utakmica i da bi svako odgađanje imalo kontra efekat. zato momci igrajte,trenirajte,trčite i ne dižite se previsoko,a mi ćemo napuniti stadion i bodriti vas još jače.
e jesi razgovar\'o u p.m. k\'o da si ga u gradu , u prolazu sreo