Miralem Pjanić
0
"Možemo izbaciti Real"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miraleme dijamantu,..pobjedit nego sta,jos da hoces dat gol iz slobodnog pa nek ronaldo ondap rica da ce vas izbacit,plakace on zbog bosnje kad tad,ako ne na bilinom moze na svom stadionu:)))))))
Pjanicu pred tobom cijela fudbalska karijera i samo polako i pamet u glavu. Cuvaj se povreda a rezultati ce doci sa vremenom :))) Puno srece mladi zmaju !!!
Najbolji si bio Miraleme, trener te čuva i redovno izvodi iz igre desetak minuta prije kraja, aferim
Stvarno se zapitam za ove ljude koji daju negativne komentare šta su to oni postigli u svom životu! Pa i da imaju godina kao on. Dvadeset. I ne mogu da svarim da nekome može biti draži Real Madrid od Pjanića. A za Pjanića \"Samo naprijed momče svaka ti čast\".
MA KOJI CRNI RONALDO, KOJA BALERINA!!! ;-)
@IBRA80 E stvarno ne zaslužuješ niti jedan opis više za sebe od toga što si napisao za drugog..
TAKO SI REKAO I ZA PORTUGAL KONJINO JEDAN I STA BI! ZACEPI IMA DA VAS LJUDI NA BUBAJU U MADRIDU!
pjanicu sta kenjas dobili 1-0 koda su dobili 15-0 a bolan kad dodzes na bernabe zabit ce vam 4 nece te se ni okrenut real je real pa ti pricaj sta hoces stabi da su ko milan izgubili pa hjad tad bi se i moglo rec da ih mogu izbacit al vako ma bernabeu da ih izbace nisu dosad nijednu izgubli i ti sad fol nesto pametujes
Haj ne njajke
Miraleme znaj da te voli raja u BiH, svima nam bude drago kad dadnes gol ili asistiras.
...tvrdi Pjanić koji je u pobjedi svoje ekipe sudjelovao uvodnih 78. minuta susreta u utorak. uvodnih sedamdesetosme minuta?? asime, jesi l\' ovo ti prevodio, idiote nepismeni?
Mozes ti izbacit Real al kad bi se gadjali tramvajima,hahahahaha
os miraleme iskamciti nesto za ovu sirotinju po ma\'ali