Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1:0 za zrinjski iz penala 12min.
Naravno da moze... Za zivot cijeli..
AKO SARAJEVO NE OSVOJI ONDA BIH OD SVEG SRCA VOLIO DA TO BUDE ZELJEZNICAR . @ slikaton 21.03.2010. u 11:49 PREDKOLA IMAJU NESTO SA KOIFINCIJENTIMA A NE SA REGULARNOSTI TJ NEREGULARNOSTI PRVENSTVA . NE MISLIS DA JE TAJ TVOJ OPTIMIZAM PREURANJEN ??
UEFA tako ne misli, jer ne bi igrali u pretkolima Lige prvaka da se smatralo da titula nije regularna! Ali pošto si pitar, eto strpi se do maja, pa gledaj ispred vječne vatre kako Željo slavi dvostruku krunu!
Dzeko ce ih razmontirati ko dijete zvecku.
Kad će više ovaj Željo osvojiti jednu DRŽAVNU titulu,jer dosad ima samo Federalne.
naprijed zeljo ljubavi moja