Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' se on sali? PA OVAJ TIM JE PROSLOGODISNJI SAMPION?! :S Nije on naslijedio grupu amatera pa da od njih pravi ensto, on je naslijedo sampionsku ekipu! Nisam navijac Utda ali ovo je smijesno sto prica covjek. Njegova defanzivna filozofija nikako ne odgovara trenutnoj ekipi Uniteda, a pogotovo buducim aspiracijama ovako velikog tima?! Pa kad je Utd igrao defanzivno? I onda 0:3, 0:3, 0:5! SRAMOTA! Trebao je daaaavno dati otkaz! jos ga gledam poslije utakmice sa Cityijem pljesce nesto lafo navijacima! Moyes je od Uniteda napraviio ekipu koja se boji citiya, ko da su Norwich!
Dragi čika Moyes, Zaista jesi simpatičan čiko, ali DOSTA je DOSTA. Naslijedio si šampionsku generaciju i trebao samo nastaviti posao... No, ti si kao veliki stručnjak otpustio kompletan Sir Alexov stručni štab i doveo... neš vjerovat ali Philla Nevilla da ti bude pomoćnik ???? Znači nisi ti ko Sir alex došao i preuzeo početnički tim bez iskustva pa da ti se vjeruje i daje vremena.... Ti si čika Moyes dobio šampionski tim i srozao ga na nivo Sunderlanda i sl. za manje od pola godine.... MOLIM TE IDI!!! DOSTA JE SRAMOTE!!!
Neki dan mene ispljuvase ovdje nazvase me glupanom, kad sam napisao da treba cijeli tim renovirati. I opet ce vjerovatno, iako svi vide da je to neminovno. Jasno je meni da se voli Mancester, al brate sto se mora mora se.
Jao Edina ko da mu je plata 170000funti sedmično pa tako dobro zabija golove. Kolko para tol'ko mjuzike.