Nogomet
0

Moyes: Manchester City igra na onom nivou na kojem mi želimo biti

Totalsport
David Moyes (Foto: AFP)
David Moyes (Foto: AFP)
David Moyes nakon novog neugodnog poraza Manchester Uniteda nije mogao ništa drugo osim čestitati protivniku i priznati da je bio bolji te da bi volio da i njegova ekipa tako igra.

Iako je najavljivao borbu za pobjedu i povratak u igru za Ligu prvaka, David Moyes na kraju susreta protiv Manchester Cityja nije imao razloga za optimistične najave. City je s 3-0 nadigrao njegovu ekipu i sve što je mogao bilo je čestitati Pellegrinijevoj ekipu.

"Igrali smo protiv jako dobre ekipe koja igra na onom nivou na kojem i mi želimo biti. Međutim mi smo još nekoliko razina ispod i trenutno ne možemo parirati ovakvoj igri."

Početak susreta i pogodak Edina Džeke u 44. sekundi usmjerio je utakmicu na stranu gostiju.

"Nismo dobro krenuli. City je od početka bio jako dobar, međutim mi smo se polako podizali i do drugog gola smo se borili i tražili šansu. Na kraju smo opet pali i upisali visok poraz."

Moyes je ujedno prokomentirao i žuti karton Marouaneu Fellainiju zbog udarca laktom Pabla Zabalete za koji je Belgijac dobro prošao što nije zaradio i isključenje.

"U prvom trenutku sam mislio kako uopće niti nije riječ o prekršaju, ali kasnije mi je rečeno kako je izgledalo puno gore nego što se u prvi trenutak činilo."