Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Čelzijevi simpatizeri i navijači su meni najluđi. Tjeraju lika, a ko eto bolji su bili prije nego što je on doš'o. Shvatite prije svega da ste vi jedna vještačka ekipa, tipičan primjer modernog fudbala i ja vam od srca želim da se što prije raspadnete, i vi i City i mnogi drugi.
sta ima everton i napoli giganti..daj ba decko zna se ko su giganti..a ti lokalni klubovi nidze veze..Man utd Bayern Real Barca Milan Juventus liveroppl i u posljednje vrijeme Chelsea,Inter! a everton i napoli nidze veze..al et tjesi se..
Nikad nas Moyes neće napustiti, samo sanjajte vještačke tvorevine od klubova... Lagano će sve doći na svoje, odzvoniće i ovom biznis-fudbalu zadnji čas, pa ćemo ponovo gledati dvoboje našeg Evertona, sa drugim evropskim gigantima tipa Dortmunda ili Napolija... C'MON EFC , C'MON TOFEES ! ! !
Mourinho ili Hiddink, samo njih 2 su pravi treneri za Chelsea svi ostali su kockanje.
Koji je mjesec npvembar? Pa kad napises clanak seljacino jedna vidi procitaj koji put vidi sta si napisao!