Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUFC je prestao biti ozbiljna ekipa kada je dove Ibrahimovica kao najvece pojacanje - sramota
jako si pametan
@marchelo Vjeruj da jesam :)
Je l' sad ovo 'prvi macici se u vodu bacaju' ili 'po jutru se dan poznaje' - vidjecemo!
Murinjo odavno nije ''najveći'' klixeri
@Klixan Osvojio je i 15. mjesto u engleskoj ligi prosle sezone. I covjek je napisao da odavno nije najveci (sto dakle se odnosi da jeste bio velik pa mozda i najveci trener, ali da to nije vise, a ti si to morao komentarisati a nisi dobro komentar ni procitao). Veci treneri od njega sada su Guardiola, Ancelotti, pa i svi drugi koji su u posljednjih par godina imali od nejga vise uspijeha. Covjek nije ono sto je bio, a njegova igra je odavno procitana, i uvijek ima izgovore, ali uvijek.
@Klixan Realno, Guardiola je moderniji trener, njegova igra je bolja, ma sta ti mislio o tika-taki, covjek bolje vodi svoje timove. Osim toga, dokazao je to u barceloni, protiv Mourinha, i 95% vaznih trofeja je osvojio u poredjenju sa Realom u tim godinama. Mourinho je bio jako neuspijesan u realu, i od njega se ocekivalo vise. I realno, City ce i osvojiti ligu ove ili sljedece godine, a Mourinho ce se boriti za top 4 pozicije, jer to je realnost. destruktivno fudbal bolje igra Simeone, a ne Mou
sve sami strucnjanci al u trosenju para nidje veze unistise fudbal
hahaha eto vam morinjo i ibraga j**** vas oni!!
Citaj prvo pa onda komentarisi.
Van Gaal je skoro svaku dobio za vrijeme priprema i šta onda???
Cilj je ispunjen: Otići u Kinu potpisati sponzorske ugovore, uzeti pare od promocija dresova i sl i plus nisu igrači ozlieđeni.
Ozlieđeni?! Dobra ti ta gramatika jezika bošnjačkog naroda. A od vas Man Scum me i ne čudi da vam je to dobo. Daj pare, a igrat ćemo drugi put. Odron od kluba.
@RagibUzoriti Oprosti dežurni gramatičaru, ali greške se potkradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)