Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako Zaneti ima 40kuka koliko tek ima Lacijev tinejdzer od 17godina!
prosječan igrač u rangu vršajevića
Ili govori indirektno kako walter mazzari griješi sto mu neigra. Ili pak da uprava intera griješi što mu ne daju ugovor na još jednu godinu. Helem upućuje taj mou na mnogo toga ovim. Kakav London i prelazak u premiership ljudi sta vam je.
zaneti je jedna igračka gromada.na svakoj utakmici 100% daje od sebe.kapa do poda.moje mišljenje da neče na zalasku karijere promijeniti klub.nekako mi se čini nelogićnim da sad napusti inter nakon toliko godina vjernosti.
ovog covjeka niko ne moze dovesti, i da mu nudis ne znam koliko para,nece otic iz intera :) FORZA INTER :D
Toliko o slobodi govora.
ovo ni -AC Milan nije radio svojevremeno
Mora da nije jos uvijek cuo za Tina Svena Susica inace nebi gubo vrijeme na ovog starca :D
a mogao bi mu i tatu angažirati.......kako je krenuo uzlaznom taktikom..