Španska "Marca" tvrdi
0
Mourinho želi dovesti Džeku
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, i to je moguće, da ne navijam za tim u kojem igra Džeko!! Ako pređeš u najljigaviji klub sa najljigavijim trenerom na svijetu, sa mnom si završio Edine. Ne obraćaj mi se više!! :D
Može Džeko....Mourinho dovedi ga molim te da ne gledam promašaje Higuaina svaku utakmicu...Benzema nije loš,ali ga muče povrede, a Higuain nije za Reala.... ps. Bog zna koga će Mourinho dovesti u napadu (jer mu napadač očajnički treba), ali ukoliko on stvarno bude želio Edina, on će ga i dovesti....da vidimo kolika će cifra to biti da bi je Perez odbio.... sretno The Special One...i sretno Dijamantu.... HALA MADRID
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/183394/Transferi-uzivo-Radost-u-Juventusu--potpisali-Krasic-i-Akvilani
Svajcarske novine ba ne spanske halooooo
Evo ja skoro citao u svedskim vecernjim novostima da je Dzeko vec u Madridu i pregovara. Kontam, nebi valjda bezveze blebetali o Dzeki da tu nema nekakve istine... http://fotboll.expressen.se/internationellt/1.1999271/dzeko-i-madrid-forhandlar-med-real
DOKLE VISE O TOM MAJMUNU DZEKI?????
Pipo idolu glupi /\"\\ |\\./| | | | | |>~
BOZE NK SE OVO DOGODI obraduj me evo potm svaki dan
Ovo nisu Svedske novine, ovo su SPANSKE novine. Zar ne vidis naslovnu stranicu? Real je u Spaniji i ja mislim da oni znaju malo bolje o cemu se radi nego neke Svedske novine. Ocito je da hoce Dzeku da dovedu ali Wolfsburg ga nece na kraju pustiti.
tog KLOCA????????????????ma nije moguce??????????
Da se zna da je samo dosao zato jer nisu Dzeku mogli dobiti. Juve su htjeli citav obrok u Dzeki a na kraju su se morali zadovoljiti sa tim ostatkom za kojeg su platili pola cjene nego sto su htjeli dat za Dzekinha. Inace taj nije vrijedan kopacke Dzeki da zaveze. A sto se tice Reala, nista se od ovoga nece desiti. Dzeko se zeznuo kada je nakog nesposobnog covjeka naso da mu bude agent i da potpise ugovor sa Wolfsburgom.
bolje igrati u njemackoj cvajti nego u italiji pa makar se klub zvao i juventus. a dzeko ne bi grijao klupu u realu jer je kvalitetiniji od benzeme a i od iguaina.da dzeko ima prilika koliko i iguain svaku drugu utakmicu bi davao het-trik. pogledaj samo koliko iguain propusti prilika za 1 postignut gol.
@marca - Pročitaj samo komentare :D \"Mourinho tiene muuuuchos sueños...\" I skreno mislim da mu je bolje čekati na klubove poput Juventusa u kojima bi sigurno igrao a ne grijati klupu u Madridu.
Piši, Briši U švedskim novinama Real kupuje Ibrahimovića Užas od novinarskog sranja Bubaju ko onaj Maksim po ...... Sve je to veliko govno dok se ne vidi igrač na licu mjesta i zvanično predstavi. Ne slušam!
Ono sto Marca pise to u Realu razmisljaju. Zato ako su oni ovo napisali, onda je vjerovatno to tacno. Medjutim i dalje, Wolfsburg pustiti Dzeku tako lako nece.