Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vrijeđaj Cigane!
a doci ce i novinari Klixa na red
Koji je ovo kreeeeeeeten.
Ovako i treba, Murinja bas i nevolim, al ovde je lik u pravu. Novinari se digli pricat sta hoce i protiv koga hoce. To su izvori informacija veliki dio ljudi ce im vjerovat bilo istina il ne. Murinju nista neznaci ovih 15 000 eura al ce ovom novinaru znacit i znace drugi put kad bude htio da laje i da iznosi gluposti i neistine, klevetu da drzi jezik za zubima tacnije da nepise po novinama.
POGLEDAJTE NAŠU IGRU I BUDITE i Vi DIO NAŠEG USPJEHA! Svratite na naš blog! Nudim BESPLATNO i 22 sistema do kraja tjedna uz glavni sistem.0 Do sada sam PROFITIRAO 52 000 kn, u prosjeku 7000 kn MJESEČNO svojim sistemom. GARANTIRAM da ćete među gratis sistemima naći barem 1 ili 2 koji vam odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati. Nitko vam ne može obećati plus jer uz svaki kvalitetan sistem mora ići i znanje. Nijedan sistem nije 100 posto dobitan ako vi ne pogađate. Zato ne PADAJTE NA TUĐE FORE o sigurnim parovima i sistemima s kojima zarađivate bez truda (NEMA TOGA!) SAMO PROVJERITE NA MOM BLOGU I JAVITE SE NA MAIL. STATISTIKA, PAROVI I DOKAZNI LISTIĆI su vam predočeni na blogu i arhivi. Lp! WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Tuzi i mene jer evo kazem ti da si \"poremeceni psihopata\"
Je l\' to tužba za pretrpljenu duševnu bol? Sjooo koji cirkus!!! Tužni Smou! Najveći drekavac i lajavac u istoriji fudbala tuži nekog zbog vrijeđanja.... :D :D
Pa sta, nek ih tuzi, ovi novinari su najveca go,vn,a na planeti. Pisu i lazu kako im pase. Prave se pametni i traze probleme tamo gdje ih nema. Taj pritisak sto se stvara ako se dvije utakmice zaredom ne pobjede je islkjucivo njihova krivica. Sta on ima o nekome pisati da je obican. Mourinjo je za njega nadcovjek. Ko je on i sta je postigao da on kao jedan prosjecan novinar koji radi za trac sportske novine moze jednom od najboljih trenera pisati da je prosjecan. Treba ih sviju redom tuziti i otet im hljeb iz usta.
Baš mi je drago što sam došao u ovaj kraljevski klub! Gdje mogu zajedno sa ostalim pederčićima da zabacujem kosicu i pućim usnice. A i moje pedersko ime se baš slaže sa svime. Vaš Luka!
Da Smoura tuži svak koga je taj olajao, sad bi Sspecijalac po kontejnerima kopao.
Još uvijek ne možeš prebolit onaj teški poraz od Portugala ? onu bruku ? Niko nam nije kriv što nismo dorasli ha ja !
otici ces u januaru i povest ces nosonju sa sobom.
To legendo! Pa da vidimo onda ko će onda da zucne!
cigan kao i ostali portugalci, ronaldo i pepe