Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CITAJ: NASLIJEDIT CU FERGUSONA I BIT MENADZER MAN UTD 10-15 GODINA
Semir Cerić Koke: Život mi je otišao dođavola
eda zaboravi ti kazat da sam ti ugrijala ono kozje mlijeko sto ti volis..
Cuti sine..nisi se ti ni rodio kad ti je caca cuclo ku.ac po kafanama jer je gubio kladeci se na Barcu..Ova dva RIVALA nisu rivali zadnjih 5-10 god. nego 100..i to za Franka se samo izvaljujete djaba..isto sto je i bilo koji diktator u svijetu..kod UEFE i FIFE nema politike..ima lobiranja u zadnje vrijeme od UNICEFA i sl.. Tako da se velicina kluba ne ogleda u trenutnim postignucima nego kroz citavu historiju..a uostalom pogledajte statistike NOGOMETA pa cete vidjeti koji je to najveci klub u historiji nogometa..ujedno i tim koji ima titulu najboljeg kluba stoljeca (TITULA KOJI NIKO DRUGI NEMA NITI MOZE IMATI JOS JEDNO 90 GOD. KAD NAS NE BUDE) je REAL MADRID..uostalom treba biti iskren da je BARCA bila bolja i u LP i u Primeri u posljednjih par godina,ne samo od Reala nego u svijetu se izdvajala..
ovaj covjek nije normalan,ocemu on prica RM najbolji kluub na svijetu koji izgubi u zadnjih 10 el clasica od BARSALONE I TO SRAMOTNO IZGUBI,to da ste najbolji to je bilo za vrijeme franka.recimo jedan man.utd je bolji klub od RM U ZDNJIH 10 GODINA,ali oni su u 2 finala gubili od barse,tu se gleda veličina kluba.RM ce biti dobar klub onog trenutka kad odigra par utakmica sa velikim klubovima:milan,inter,juventus,arsenal,mancester,chelsi,liverpul,i da ih pobjedi onda mozes pricat da ste najbolji.zasad suti i uči.
Ovaj papson jedino što sanja je kako da pobjegne od more zvane Barca i Messi.
\"Riječ je o nauci o ljudima\" e moj Murinjo ne filozofiraj...to sto si naveo jeste riječ o OSNOVAMA MENADŽMENTA i što si tako naširoko objašnjavao u stvari jeste fudbalski klub vodis kao da vodis bilo neku drugu firmu, korporaciju ili drustvo... sto znači da vodeči Menadzer ne treba nista znati o poslu FIRME,REPREZENTACIJE,KORPORACIJE ali samo treba znati kako da upravlja ljudima i kako da ih motiviše,nagradzuje i sankcioniše... dobrodošao na ekonomiju
Ma šta blejiš, namoj da ti dođe Pepe da ti uvali petaka u sred Madrida...
ko stvoren za man utd
Nadam se da znas razliku izmedju kluba i ekipe (tima). Real Madrid jeste najveci klub u svijetu, ali je zato ova Barcelonina ekipa i generacija najbolja koja je ikad igrala fudbal.
hahahaha, ovaj smorinjo me uvjek nasmije!Čuj trenira najveći klub u historiji a svi drugi priznaju da do BARCELONE nema nogometa ni ekipe ali samo ovi hala realovci su \"ćoravi\" !
Sanjam i ja o poslu i o plati...pa nema...
Nakon sto si se po ko zna koji put napasao yaya Barceloni i Guardioli, ponovo pljujes u tanjir iz kojeg jedes i govoris kako sanjas o odlasku iako ti je Real dao sve sto mozes zamisliti i pozeliti. Jose Mourinho - kukavica i licemjer.
kako god engleska je daleko jaca liga od spanije
a dakle profsor filozofije mu je rekao da treba turat prste u oci drugih ljudi... ccc
i ja bih sanj\'o o engleskoj da ne mogu sa najvecim klubom na svijetu nista osvojit. i on je svjestan da isprike i izgovori nemaju dugi rok trajanja i ako ostane praznih rukava i ove sezone bit\' cemu urucen otkaz.
Mou je tito, dobar intervju, ovo ce vjerovatno postati osnova za buduci razvoj nogometa :)