Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ha
Ovaj naslov je besmislen,ne vidim nigdje niti jednu rijec gdje Mourinho provocira,vi samo laprdate a veceras ce vam pokazati \"The Special One\" kako se pokorava Nou Camp!
KO JE SUDIJA? ON CE OVO ODLUCITI
MA INTER SANSE NEMA NEMOJTE BITI DJECA ! PROLAZ BARCA I MIN. 3 KOMADA U MREZI INTERA A MURINJO NEK TAKTIZIRA KOLIKO HOCE , VECERAS IM JE GOTOVO SA TAKTIKOM.
Na.gu.zi****
Special One ce da ih hardcore napravi na Nou Campu
navijam za barsu al teško če biti protiv intera
Guardiola, realno, vi ste sretni sto niste primili vise :-)
U Srbiji se kaze KUCI, ali ze zena u kuci zove DOMacica! U Hrvatskoje se kaze DOMA, ali se zena u kuci zove KUCAnica! Skontaj sada koje lud a ko ocajan (kao one ocajne...)! hahahahahahahaha
haha, otkad se to u rajvosa kaze doma???
A ebemu vraga, pa napravite ove komentare malo uljudnije u ajaxu da se otvaraju odmah a ne da mi refresha svaki put stranicu, i ebo Vas vise hrvatski jezik
jel se kaže doma ili kući...
jedna kontra je dovoljna da se odluci tekma