Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOOOOOOOOOOOOOl Fol nesportski potez. Pa nijsu nikoga udarili, samo su odugovlacili igru. Zar je zabranjeno dobivat žute kartone? Ha-ha-ha? Ovo je bilo genijalan potez murinja. Možete biti ljubomorni koliko hoćete, ali čovjek zna šta radi.
Ali definitivno ne sportski potez Mourinha i Reala. Ubilo se za kazne Kontraverzna situacija nema sta. Ni ja nisam pametan jel uredu ili ne?!
Ove lekcije je Ciro propustio kad su se ucile u skoli. Da smo ocistili kartone prije Portugala drugacije bi bilo. Jos su ga igraci pitali da ih ociste a on nije dao. da znam da je to bilo iskreno KO. Ali ipak mislim da nas je CIRO PRODAO...
Pa ja i rekoh da jedino što cijenim i jeste titula sa Portom ali neki izgleda ne znaju pročitati ili nisu stigli, pošto je moderator izgleda veliki zaljubljenik u \"trend likove\" što je, htjeli to priznati ili ne, i gospodin Žoze. Još jednom ponavljam. Čovjek nije osvojio titule sa Vrbanjušom ili Đerzelezom nego sa skupinama izvrsnih fudbalera od kojih nijednoga, ali baš nijednoga, nije on stvorio. Zapitajte se zašto na utakmicama Barce u kastiljansko govorećem dijelu Španije navijači protivničkih klubova nose ne klupske zastave nego zastave države Španije? Mnogima i nije bilo pravo što je Puyol mahao zastavom Katalonije u Johannesburgu poslije finala, što je bilo u ekipi 7 igrača Barcelone. Bogataški krugovi u Madridu su siti Barcelone i njene popularnosti pa možda čak prizivaju neka stara vremena prije 50-ak godina kad je u nečijim glavama(da sad ne pominjemo čijim)postojao samo Real . Mnogi, koji ovdje pišu vjerovatno ne znaju o čemu ja to pišem ali uvijek se mogu pozanimati.
Nije problem što su se igrači \"otarasili\" kartona. Problem je u perfidnom objašnjenju onoga koji je to naredio. Kad si frajer, onda to budi do kraja. Reci ono što su mediji zabilježili kako si preko Dudeka prenio Kasiljasu da ova dvojica dobiju drugi žuti karton i to je to. A ne sad kao fol neprijatno iznenađen . Na stranu neke primitivne reakcije na moj tekst, koji nikoga nije vrijeđao tako da ne znam zašto je obrisan. Radi se samo o mom mišljenju i ništa više. Poznavaoci situacije u španskom nogometu znaju da je cijeli sustav upregnut da se titula iz Katalonije vrati u Madrid. Svi su u igri: španski nogometni savez, sudačka organizacija, klubovi podružnice REAL Madrida, financijske intitucije koje su odriješile kesu da se dovede još pojačanja uprkos evidentnoj ekonomskoj krizi u Španiji, pa je u tu svrhu i doveden Portugalac koji je dosad napravio ono što su i mnogi prije njega napravili(Ferguson, Van Gal, Hapel, Mihels, pa ako hoćete i Guardiola u samo svoje dvije godine)
pa vec se prepao...hahahahaha...Tvrdi da je najbolji i da ne pobjedjuju uvijek najbolji... 4-1 za Barcu !
Mou! Mou! Mou!
pa Mourinho je jedan od najboljih trenera svih vremena.. skontajte se malo... JEst aroganta, bezobrazan, bezobziran, drzak... al je lik fakat TRENERČINA ... a ti SIOUX si GLUP ko K:U:R:A:C ,,,, nije mu bilo tesko osvojit sve ono sa chelzijem i interom ? pa sto prije njeg nije onoliko osvajo čelzi i inter ? jesil se to zapito? Ae poZ! :)
pametan lik, naravno da je isao da se rasterete igraci kartona, sta treba da mu glavni igraci dobiju po zuti pa da ne graju u 8-ni finala il 4-ni c c csto mrzim ove ljude sto nesto komentarisu a nemaju pojma da vode svoj bijedni zivot da se razumijemo navijam za MAN UTD ali Mourinho zna svoj posao :-)
Koji ciganski potez, cuj htjeli ustedit na vremenu hahahahahaha, presmjesno...treba vas debelo kaznit !
dzaba sve jarichu,klasicni dejavu dok barca ne dodje onda se vidi koje najbolji na svijetu.ekipa koja ima posjed lopte 80% ne moze da izgubi...naprijed barca!
Ma da sa silnim Portom koji je vrijedio milijardu osvojio neznalica
Sioux ne se.ri molim te
U ponedeljak će biti prizemljen i taj golub visokoletač. Pišete o njemu kao da je sa Vrbanjušom ili Đerzelezom bio prvak Evrope, a ne sa skupinom vrhunskih igrača. Kojeg je to igrača on stvorio? Pokažite sliku te vedete koju je uputio na teren a do tada je bila apsolutno nepoznata a i dandanas hara nogometnim svijetom. Ne kažete da je otjeran na kraju iz Čelsija. Jedino što mu priznajem je ona titula sa Portom. Sve drugo je plod i njegovog znanja ali i velike količine novca uloženog od strane Abramoviča i Moratija.U Italiji mu se toliko toga poklopilo. Milan i Juventus nisu nikad bili slabiji. Abramovič potrošio stotine miliona ali Evropu nije pokorio. Poništen gol Barceloni je Murinja odveo u finale u prošloj sezoni. Ovi crveni kartoni sinoć su odraz unutrašnje bijede tog čovjeka koji će da zadovolji svoj ego i preko mrtvih gaziti da dođe do svog cilja. Bahatosti i pohlepa će ovaj svijet uništiti pa se bojim i nogomet. Sa Realom još ništa nije osvojio, a da li će to ćemo tek vidjeti.
ovo je takticki megamag.