Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad samo da kupi autobus dobar i parkira ga na teatar magaraca
Fala kursu postalo je predosadno.
Bice naredna sezona super zanimljiva, a BPL najgledanija kao i inace.
soja da po posjecenosti
@soja hahhaa pricas viceve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto morinjo libo te racaku sad moreš sve četri u vis
Man Utd mi je uvijek bio drag, stvarno mi je zao sto je tako propao klub. Nekad giganti bili, kao i Liverpool a gle sad. Bilo bi ih lijepo vidit da se vrate, a ovi autobusari od klubova nisu zasluzili da vode glavnu rijec u nogometu. Treba vise ekipa kao Real Madrid, Barcelona( iako je ne volim) i Bayerna. Takvi su nekad bili Man Utd, Liverpool, Arsenal, Inter, Juventus a gle ih sad. Steta za istinski nogomet. Meni je bilo lijepo odrastati kroz srednju skolu uz ovakve klubove.
A ja Bayern volim od djetinjstva.
@F3ARL3SS9 Jbg svaki tim ima svoje lose periode npr eto Bayern je prije nekoliko godina igrao Kup Uefa i zavrsavao iza Werdera, Stutgarta, Wolfsburga. Liverpool npr u 3god 2 finala LP a sad ne mogu ni da se kvalifikuju. Milan i Inter slicno, itd itd...lopta je okrugla
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
GDJE STE MISEVI SADA? VRACA SE UNITED JACI NEGO IKADA, GGMU!!!!