Španski superkup
2
Mourinho ostavio Kaku u Madridu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala je bolji od Granera i Morate da igra na jednoj nozi
Stream http://barcelonastream.com/ ili nađite ovde http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html
\"Mourinho ostavio Kaku u Madridu\" Primjer kako na fin nacin reci \"Mourinho se posr\'o u Madridu prije nego sto je krenuo\"!
Ima li iko link za internet za ovu tekmu ??
Hocete li ikad poceti pisati na kraju clanka u koliko sati pocinje dogadjaj o kojem pisete. Ta informacija je svima bitna, a da bi dosli do nje moramo pronaci 5-6 clanaka o istoj temi.
j.e.b.e.s ti tu utakmicu kad je ona u 22:30 a u 06:00 moras na poso
AMA LJUDI.... ma ostavio KAKU hahahah
A gdje je Modric hebo vas on u pakas
cuj BRANICI... pa kad kradete bar pogledajte sta kradete. procitajet ponekad text http://www.24sata.hr/nogomet/kaka-sve-dalje-od-reala-jose-je-ostavio-brazilca-u-madridu-278670
4fudbal .com detaljna analiza danasnjih parova...
Adan brani 100% xD