Rođendanski intervju
4
Mourinho: Opet ću osvojiti Ligu prvaka
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji lik!!! Pep radi njega otišao u Njemačku!?!?! Međusobni omjer Guardiole i Smora je 6 pobjeda Pepa, četiri nerješene i 3 pobjede Joze. pametnom dosta. Jozo ostani, ori se camp Nou.
Čuj Guardiola otišao tamo gdje tebe nema??????????????...pa ja koliko se sjećam, tebe je taj frajer prašio kad god i gdje god je naletio na tebe...hahahahaa...koji VIC!
SAF molim te suti kad osvojis sta je Jose osvojio onda se javi lahko ti je sa klubom koji tovar para.Probaj sa nekim slabijim klubom pa se javi.Jose je jedan i jedini.
MOŽDA BAJRAMSKI TURNIR ALI LP VIŠE NIKADA
nebi tebe nijemci ni htjeli
Ne Jose ako se ja pitam,..
Slusaj ti pa jesi svjestan da tog vaseg matorog starca jedino moze nasljedit Jose Mourinho.Po mnogima Jose je bolji od sira alexa fergusona jer Jose je na put da osvoji 3 LP sa 3 razlicita kluba a SAF nije u stanju nego samo sa jednim klubom da osvaja.Kad se SAF iskusa u na jacoj ligi na svijetu nek se onda javi... ps: LP ide u Madrid 100% ...
Isplanirana jest al' u q.rcu... Ja ne mogu da vjerujem da postoji gro idiota koji svrsavaju na Mourinha pa kad izgubi ligu na polusezoni , ma neee, to je nemoguce, sve je to Spešl One isplanirao hahaha Nece ni LP osvojit Zasto? Zato sto Manchester United :D
www.helsinki-tips.tk
Murinho je najbolji trener na svijetu i nadam se da ce ostat sa nama i osvojit LP. Mislim ne trebam se nadat jer ja znam da cemo osvojit jer ova prednost barce u ligi je sve isplanirano od strane Josea jer koji bi trener tako motivisao igrace niko drugi nego jedan i jedni Jose Murinho.Kad osvoji LP vidjet ce te sto i ja. HALA MADRID !!!!
http://bet-tips.cogia.net ko se kladi nek se prijavi i ovde dokaze svoje kvalitete
Mahanje od raje z Barcelone! http://youtu.be/8ilVfl1Bk6k?t=13m57s
Sta se desava s Katom??? Jesul ga ovo zatvorili dusmani???? Znal neko???
"Nemam posebnih komentara, to je njegov izbor. Je li namjerno odabrao ligu u kojoj nema mene? Ne znam. No, siguran sam da ja neću raditi u Njemačkoj. Hahaha boji ga se guardiola ko crne mambe !:)
real > bih