Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je pratio Utd za vrijeme Moyesa i Van Gaala, pa gleda igru sada ovog Utda bez obzira na trenutno mjesto na tabeli, lud je da Mourinhu bilo šta prigovori na igru. Smiješno je kada većina čita medije i na osnovu njihovog mišljenja kreira svoje, a ne rezultate ovog majstora i genijalca koji je za 15 godina trenerske karijere osvojio mnogo. Nekada pretjeruje sa izjavama i ponasanjem, ali je legenda kako god da okrenes i samo pogledas sa koja dva kluba mu se "posrecilo" da osvoji LP.
Smece od trenera. Dok klubovi to skontaju potrosit ce dosta para.
Kao sto stari mudrac rece - Stand up if you HATE Man. . Utd.
Special once-u sad krivi protivnicki golmani, jer ljudi cuvaju mrezu.taman sto sam pomislio da je cojk izustio najvecu glupost,on sam sebe prevazidje.
procitan.. nasao si gdje ces testirati "nesto drugo" hahaha
niste tim koji igra
Sa danasnjim igracima Uniteda nista nebi mogao napraviti ni legenda Ferguson.
Jedan je Fergi
Ne možeš ti jednom Alexu Fergusonu cipele brisati. Čovjek koji je od nemogućeg došao u legendu.