Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.autoinventar.com
Bye bye Ka-rinjo, cuj najboljeg golmana na svijetu staviti na klupu, a svog sunarodnjaka cigojnera i simulatora ne smije zamjeniti kada je najlosiji na terenu, ciganska posla.
@luezer to ti jarane pokusavas nesto malo na engleski,haha pa dobro bitno je pokusati, a sto se tice Mourinja njegov kontrakt ce biti dug kolko i njegov ostanak u ligi sampiona i cak i ako osvoji to ce biti kraj jer ostati duze nece, sto se tice portugalaca samo onaj ko stvarno mrzi Real moze reci da bi Real bio bolji bez njih, u Realu postoje 2 slabe tacke to je broj 17 Arbeloa i Iker
Hahaha cuj Mourinho i Mancini tu negdje... da mi je tvoju pamet bar na dan
luzeru ti se razumijes u trenersko umijece kao ja u kriket, covjek s Portom Interom osvajao LP jednostavno neprikosnoven je, zeli da perfekciju u ekipi Pepe, Ronaldo su tu bili prije njeg on je doveo samo Koentraa ha ya covjek jednostavno zeli da mu sve bude perfekcija, kriza se mora javiti kad se dugo godina vodi klub pa i SAF kad je prezeo manchester 3 4 sezone nije titule niti bilo kakve medalje vido a gledaj sad svi pricaju da je SAF najbolji tako da pst!
ostaje luzer, nikada u jednom klubu nije kao trener proveo duze od 3 sezone, a uvijek u trecoj odlazio povijena repa, a sta ucini od europskog velikana sa portugalskim smetljarima kao pepe i kompanija da niko ziv ne respektuje real. Sada se vidi cmarinho je otjerao raula, a vidimo i kasiljas mu smeta, sta cete on je cudo od trenera par exelance kome navijaci protivnickog tima skandiraju "murinjo ostani" moje je misljenje da treba da ostane u realu da barca dominira jos vise XD sve u svemu u celzi nista nije ostvario, isto je sa realom, a sto se tice intera pa i corava koka ubode jedno jaje. Mancini i cmarinho su tu negdje po trenerskom znanju