Marcello Lippi kao zamjena
1

Mourinho ne želi govoriti o budućnosti u Real Madridu

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Ne prestaju glasine i nagađanja oko imena potencijalnog nasljednika Josea Mourinha na klupi nogometaša Real Madrida.

Nakon slabe prve polovine sezone u španskom prvenstvu i izostavljanja Ikera Casillasa u utakmici protiv Malage, navijači madridskog kluba su se okrenuli protiv portugalskog stratega, a tamošnji mediji mu traže nasljednika.

Najnovija sugestija došla je od Zinedinea Zidanea koji je navodno predsjedniku Reala Florentinu Perezu sugerirao ime Marcella Lippija.

"Sada nije vrijeme za razgovor o mojoj budućnosti", rekao je Mourinho iz Dubaija, gdje je stigao na seminar o profesionalnom nogometu.

Lippi, bivši italijanski izbornik i aktualni trener Guangzhoua, svjestan je napisa u španskim medijima u kojima se spominje njegovo ime, ali kaže da nema istine da je u kontaktu sa Realovim čelnicima.

"Real Madrid? Nema istine u tome. Nije da sam nezadovoljan što me povezuju s tako važnim klubom kao što je Real, ali nema osnove za tako nešto", rekao je Lippi za Radio Kiss Kiss.

"Ne znam šta su Zidane i Perez razgovarali. I ja sam isto čitao novine, ali imam još dvogodišnji ugovor sa Guangzhouom i jako sam sretan ovdje. Ništa se još nije dogodilo, a i kada bi me nazvali rekao bih im isto što i vama, da sam pod ugovorom".