Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto moze Cruz igrati u pm! Crespo je Crespo! Mourinho idi ba prevodi!
ni crespo nije sto je nekad bio,sad je ko tandjara na odnosu m-16,haha
eto pokazalo mu je vrijeme u chelseau , imo najbolje igrace svijeta i opet nista u ligi prvaka (onakav tim glatko je mogao uzeti ligu) , a cim je dobio konkurenciju u domacem prvenstvu dobio je po usima. Ovo sa krespom je licne prirode (ranije objavljivano dok ga jos nije mogao u chelseau)
@ BOSANAC hahahaha aj ba pokazat ce vrijeme ...
@ reb i lulo: Vi ste osvojili Ligu sampiona i englesku premier ligu i imate iskustva bolja nego murinjo ??? Ako jeste onda imate pravo na takve komentare ako nista a naravno da niste. . .svoje gluposti mozete prosipati samo curama !! Nista licno ali fakat sam u pravu ;)
glupo, crespo je crespo, ali glupo je i od njega sto ce se bezze sezonu kiseliti na klupi i tribinama umjesto da igra u recimo, atalanti, sampdoriji ili palermu...ili jos bolje da se vrati u argentinu, tamo ce im biti Tito...
glup potez ...