Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UH, nemas ti pojma koliko mi toga imama u bihacu!! Imamo toliko da kad prolazimo gradom pobjele nam patike! a nfs Bih netreba nista raditi, nek rade kako su do sada radili, i istjera cemo covjeka prije nego sto mu istekne ugovor!
Adriano je krkan obični
a ko ce placat 10 grama ciste koke tolko mu treba na dan fudbalski savez Bosne?
\'vako! Ako on ne voli Adriana-covjeka, Adriano ne voli Murinha! nek ga kazni, ali kazna koja ce mu rehabilitirati mozak! Dakle, ja predlazem da ga posalje u Jedinstvo Bihac! Mi cemo ga hraniti cevapima, limiti mu noge na utakmicama, gusiti ga u uni na ljeto...tako da za 6 mjeseci on ce biti oporavljen covjek! Vrati ce se u Inter i vise nista nece progovoriti protiv Murinha ili kluba!