Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda je do tebe majstore...nemoguce da svih 11 igraca ne valja....
Zar nije rekao da je pogresio 11 puta?
dobro je pa nije sudije krivio :) kako inace zna... svi su mu krivi osim njega
Moze to Chelsea puno bolje.. :)
Abramovic treba mi pojacanja najmanje 300 Milliona imam 11 losih igraca hahahah
Ovaj Murhinio ima 11 GRESAKA u Glavi
Kopacka skoroj future!
Abramović je napravio jednu istu grešku, dva puta, što je ovog uhljupa uopšte dovodio.
Citam i nevjerujem kakvih idiota ima na ovom Klixu.A evo da vam objasnim.Covjek sve ovo radi da bi bio u centru paznje da bi visio po naslovnicama.MARKETING.I za onog dolje futana da se nadovezem koji kaze da bi i nasi treneri imali rezultate sa vecim klubovima.Drug moj nasi treneri trebaju prvo da znaju da sastave dvije kako treba pa tek onda da vode neku ekipu.Nasi treneri bi da valjaju napravili neki iskorak do sad i odveli bi nas klub u ligu sampiona ili u evropa ligu.Iskorak bas kao sto je ovaj covjek napravio sa Portom i Interom.
Kao što je Vaha vodio Dinamo, pobjediše tada veoma jakog Villareala u Zagrebu. A ovi naši odavde su stvarno katastrofa, svi do jednog bez ikakvih izuzetaka.
Ma Vaha je majstor,ali i Dinamo je tada bio vrlo vrlo dobar :D
lako je bidant trener tamo haj ti dojdi morinjo konas u nasu ligu pas vidjat kakoje lako od govneta napravt pitu
ćaća ti je napravio grešku što te nije otresao u kondom....
Glupan. Samo neka i tu pljuje po vlastitim igračima, pa neka se kasnije čudi što se svlačionica okreče protiv njega. Nikad on kriv, nikad protivnik nije zaslužio pobjedu i uvijek igrači krivi za sve, odvratno!
cigan.
Nastupa demagog.