Portugalac se vraća u Englesku
0
Mourinho na ljeto napušta Real
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi u City, napravi 2 dobra krila koji ce ubaciti loptu Dzeki na glavu da je dijamant pospremi
Mancini je dobio sto je trazio, jos je napravio deficit klubu sa igracima koje je zelio tipa Belamya, Teveza, Boatenga, Adebayora pa i De Jonga uskoro i jos ove sezone prosuo Ch.ligu, prosu FA cup, prosuo Carling cup, bjezi samo 3 boda gradskom rivalu u P.shipu, a vjerovatno ce ih i Porto izbaciti iz Eu.lige...sto znaci ako Mancini ne osvoji titulu sa nekom enormnom bodovnom razlikom, smijesi mu se nogaaaa....i logican slijed dogadjaja je Murinho!
Ja sam čkapi obična,ja sam kurvin sin U podrumu imam leš i k.aram se sa njim
Mou,idi sto prije mozes,nije ovo za tebe i one svoje povedi slobdono sa sobom svoje sve zemljake.
Prdoh..-
Ako Muri dodje u Siti,imacu zagarant mjesto u prvih dvajespet igraca!
Ja sam cuo da preuzima Želju ... Osim preuzima Real a on Željezničar i plus ce dobiti 3 biliona dolara ..
Mourinhova nova destinacija je CIty. I u Interu je naslijedio Mancinija, pa će i u Manchester Cityju.Mancini pojma nema svakako.S Interom je osvajao titule kada je Juventus bio u drugoj ligi. Mourinho i jeste za engleske lige, srca ga tamo vodi.Više puta je izjavljivao da se želi vratiti u Englesku. City ima novac, ima igrače, ali nema tim.Eh tu dolazi Mourinho da sve lijepo ukomponuje i da sve osvoji.City liči na Chelsea iz 2003 ili 2004 kada je tek došao Abramovich i doveo najbolje fudbalere tog doba. Arsenal je propao, 7 godina nemaju titule.Prošle sezone mogli osvojiti liga kup.Brimingham osvojio koji je ujedno i ispao iz Premiershipa.Tottenham bi mogao biti opcija, ali u Chelsea neće sigurno, jer on i Abramovich su 2 različita svijeta, pa Abramovich ga je i otjerao.To je čovjek za CIty ili Tottenham.
Neki de pun mi ga je kufer.. poslije toliko ispadanja i sve ga toga.. svaka cast kad si osvojio kup kralja ali brate poslije tolikih izgubitih utakmica... neznam nisam :D... put pod noge gdje god hoces,samo da mi u Madrid dodje covjek koji je slican tebi :D
ne kontam sad ispade mancini los trener a prvi frajko.
haj ti u smetljarsku ligu
Barcelona je opasna frustracija. Ne može je pobijediti i gotovo. Na ide u Španjolskoj bunker pa kontre - tipični talijkanski katanaćo. Igrači i navijači to kažnjavaju!
hahaha nevjerovatno malo da ovakva informacija izlazi nakon kiksa separetista,zar ne..daj te malo ukljucite mozak mani te se dusmana i njihovih zamki...hahahha
Pobjegao iz Engleske u peMziju, sad da se vraca.
Nek glupi arapi otjeraju zabara i dovedu Mourinha
A ZA NJIM KOMPLET PORTUGALSKI KONTIGENT(ČITAJ PEPE,KARVALJO,KOENTRAO....,A MOŽDA I LIPICANER RONALDO)
MOU!!! DODJI NA MORSKI GREBEN, TAMO CU DA TE JE.EM !!!!!