Spremni za velike stvari
13
Mourinho: Moja ekipa je skoro pa kompletirana
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno legendo idemo u odbranu titule i po 10-tu LP-a !! HALA MADRID
Ja nemam nista pametno reci, al sam napisao komentar da dam sebi koju hiljadu lajkova :P
gjgjgh
Labudovih 10 će te osvojit.ba
stari-novi osvajaci
ja mislim da je Mourinho nazvan po Jose-u. Ako se slazete, slozite se.
doci cemo na Nou Camp da vas opet uzmemo i ovjerimo titulu...jednom rutinskom utakmicom...samo nemojte opet da kukate da su vam trofeji dasadili i slicna sranja...
Paljanska \'wannabe Sarajlija\' budaletino, kolko ti je vremena pojelo ovih 1000 lajkova?
Na Camp Nou vas željno iščekujemo, nismo vam \'odavno\' otresli snobovske fašizoidne zovegu, moj ti Chmarinho. Visca braćo Katalonci, voli vas vaše pobratimsko Sarajevo!
jos samo modri, inace fantastičan igrač, koji ima 3 gola i 4 asistencije u 78 utakmica
................
kako? gdje?
To ce ti sad svi pocet radit sto je i dobro mozda, taman da ukinu te lajkove vise, nema nistagore..
samo ti nadji rijesenje za desnog beka i jednog dobrog stopera i onda da se napokon Evropa pokori :)..mani se Modrica,predobar je to igrac,samo sto na toj pozicij imas kvalitetna rijesenja,on bi bio samo visak..
ma samo pritisnete shift + numb i dodate broj koji želite!
Moja stara se maštrafi za lajk na fejsbuku... P.S rajvosa kako cu i ja ovako nabit lajkove? Ocu da lajkam svoje komentare kad nabisem nesto imbecilno (u svom stilu)