Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pupan, Bojan Krkic je spanjolac nema veze sa srbijom . Mama mu je Spanjolka ili bolje receno katalonka rodjen je u spaniji i naj vaznije tamo je sproveo dijetinstvo odrasto znaci. Prica spanski i katalonski a ne srpski . Ponasa se i dijeliuje vise Kao spanjolac . Bio mi je interesantan zog imena . Bojan Krkic ne zvuci bas spanski.
Preko mene je traktor Torpedo 4006 prešo i to me zamalo ubilo moj Mou. Da nisam ruku postavio, ciknula bi mi rebarca samo tako.
...šta zna mou šta je balkanski traktor...
Bolje mu je da šuti, da se ne ustajem bzvz :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...šta je sve zamalo mene ubilo...al et, bosanska mazga durabilna...
Da si pogledao usporeni snimak vidio bi da je gol 100% regularan
nemoj tako, pravis svadju izmedju najvatrenijih navijaca intera i barselone sa balkana, inace dali bi zivot za svoje klubove. treba li reci da su na stadionima i podrzavaju iste svaku utakmicu?
@nane7 daj nam link molim te da vidimo daj čisti ofsajd!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)