Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek si mu rek\'o
volim sto mu je reko u facu nego pare
Ne razumijem od kuda tolika ogromna ljubomora na Mourinha i svi ti napadi? A kad Mou odgovori on je odmah seljacina, neodgojen itd. To sto Franz prica bi trebalo da su rijeci nekog gospodina jel\' ? Pa nek gosp Frank izadje iz svoje fotelje i nek uradi to sto je Mou uradio i nek ne mjeri nekog covjeka po tome jel izgubio od Barce i koliko pa onda moze pricat kakv je ko.
Ocigledno da je Mourinho jedini trener koji govori sta misli dok su ostali puni lazne kurtoazije I laznog postovanja... Zato je on ko fol arogantan I sebicnjak... Ali svaki igrac koji je radio sa njim prica o Mou samo najbolje... Sto Ibra nije rekao da ce opalit Mou a ne Guardiolu.. Takvi likovi su laznjaci ili ti fejkeri... Dvolicna djubrad eto ti sad.... A ovog jadnog starca boli finale LP al ne moras bit toliko ofiran sa komentarom Franz... Sad samo cekamo Mourinhovu izjavu :)
ma kad je portugalac mogao biti gospodin??najveci cige u svijetu fudbala pocevsi od kristine,josea,figa,nanija itd...ma bolan mi smo za njih amerika
Boli me ku.ac papak šta ti misliš o meni, mogu ti predavat što se tiče fudbala.
potpuno se slažem sa komentarom bekenbauera,koji je pravi gospodin,u odnosu na spomenutog trenera koji je prepun arogancije koju neznam ni sam odakle crpi...
aferim kaizer
Murinjo je jedan od najboljih trenera ako ne i najbolji, ali da da je iritantan vala jest i do te mjere da bi mogo pljuvat po TV-u kad ga prikazuje. Ali to je njegov nacin rada svaka njegova provokacija i izjava je u cilju sto bolje motivacije tima kojeg vodi. Samo teba sacekati da vidimo kako ce s proci s Realom jer tu nema mogucnost da igra zatvoreno, odnosno nije u poziciji da postavlja igru s kojom je do sada i ostvario ove trofeje, jer da je suprotno protiv Barcelone bi kreno s tri mesara kao sto su Kedira L. Diara, M. Diara i C. Ronaldo jedini u spicu. Mozda bi izgubili ali ne s rezultatom od 5-0.
Sa vremena na vrijeme zna i nesta idiotsko reci. Ako je Mourinjo nije zasluzio. Ko je? Del Bosque mozda. Izgubio i dvaput primio cetiri komada, zaredom. Guardiola? Ispao prerano u ligi prvaka. Ko onda ? Pa nece je valjda Van Gaal osvojiti. Navijam citav zivot za Bayern. Ovo mu je vjerovatno naj.gluplja izjava. Nije to nagrada za Bonton. Da se gleda ponasanje ne bi niko rekao da su Roy Keane i Eric Cantona igracine. A svako ce to reci.
Pa nisi valjda očekivao da dok Mourinjo priča da mu Franc sveže šamarčinu ili da mu okrene ledja i glumi mudračinu i drži nivo......Žoze, svaka čast na lukavosti i taktici ali nikada neće biti gospodin ko Franc,Platini ili sir Aleks Ferguson...no njemu to svakako i netreba jer on odlično zna šta je i ko je - zvijer gladna izazova i trofeja.
ma obojice su pedercine velike. uostalom zaboli me njeznik za obojicom
ako mu covjek ovakvog kalibra nesto kaze ja bih se zapitao da sam na Jose-ovom mjestu
E moj drckenbauer nemas ti pojma, a neko rece iznad da je i platini zajedno sa drckenbauerom gospodin nesto gluplje jos nisam cuo. A mou je najbolji mozete da mu ga duvate ......
Zasto ne kazes Barcelona igra lijepo,ali od junirskog tima do uprave svi su seljacine i ne znaju podnijeti poraz.Kada sam vidio da prosle godine pustaju vodu na terenu nakon sto su interovi igraci poceli slaviti pobjedu zgadilo mi se sve to,pa brojni napadi na Murinja,a u Milanu su ko gospoda docekani,Murinjo je gospodin,nikada nije divljao,kao npr Kaiserov kolega Voler,nikad\' se nije tukao sa protivnickim trenerima kao npr Guardiola sa onim iz Kopenhagena,ako je lik arogantan ne mora odma znaciti da je neodgojen i seljak i da ti mora biti antipatican zato sto je nekome drugom antipatican a to je slucaj u svijetu niko ne voli Murinja zato sto ga ovaj do ne voli,ako pogledas moje primjere zapitas se zapravo ko je neodgojen...I jos nesto sjecam se emisije poslije finala ulazi Murinjo u studio Njemacke televizije Franz fol nesto pozdravlja ga grli ga cestita mu ko pi.. ka klima glavom na svaku Murinjovu rijec sada tako.
svaka cast velikom francu za ovo slazem se 100% s njim
koga briga jel neobrazovan i kakve nosi salove nije modni guru nit predaje na fakultetu u sarajevu ON JE najbolji trener danasnjice i mogu mu svi popusiti penis nisam fan real madrida nit jednog kluba kojeg je do sada trenirao