Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji klupski treneri u 2101: ???? 2101 godini???
Procitaj tekst malo bolje i vidjeces da pise klubski. Sto se tice Mourinha i Intera nek mi se neko molim vas sjeti kad je iko zadnji put dogurao sa Interom u polufinale Lige prvaka a kamoli da je osvoji ili ste vec zaboravili sta se prije govorilo za Inter.
samo ne razumijem zasto nije ovdje visente del boske,ipak osvojiti svijetsko prvenstvo nije mala stvar,a umijjesto njega su tu Wenger i Ferguson.....sta su oni uradili u 2010?????
jock @spesl van ti se razumijes u fudbal.. pa de.bilu jedan.. ovo je statistika od prosle sezone, a prosle sezone je mourinho ocitao lekciju barceloni sa interom.. sta pametujes ? mourinho je najbolji trener prosle godine ali bgm i ove ce biti..
\"... svoj sadašnji klub - Real Madrid vraća na put stare slave ...\" Pa Real Madrid u svojoj cijeloj historiji nije izgubio 5:0 dok nije dosao ovaj mamlaz i onda on najbolji na svijetu. Pa Mourinho da je sa Zeljom igrao protiv Barce, trebao ih je dobiti ako je tako dobar takticar i trener. A ne sa Realom koji vrijedi milione i milione izgubi 5:0.. Ovi sto su glasali sigurno se razumiju u fudbal, ocito je :)
Mourinho i Amar Osim imaju nešto zajedničko..mislim da je suvišno govoriti šta :)
O pa čestitam, give mi five, SPECIAL FIVE :DDDD
kvaliteta menadzera se ocjenjuje po uspjehu koji ostvari koristeci dati mu budzet. dakle, ovo glasanje novinara mu ga dodje kao izbor za miss svijeta...nigdje veze.
bezveze je ova statistika. treba se uzeti u obzir i budzet sa kojim raspolazu, pa bi onda vidjeli gdje je ko. ima u prvoj i drugoj engleskoj ligi menadzera koji bi ih zasjenili.
Jel mu ono PIPA u ustima....xD..... Cega najbolji...daj ba