Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove rijeci su puno vrijednije kad dolaze od jednog takvog fudbalskog gospodina, a ne od nas obicnih ljubitelja igre. Mourinho nije nista dobro donio fudbalu, vec crpi i unistava sve lijepo iz njega.
Bravo ljudino upravu si !
...raja mourinho s realom ide u finale!!!! jer moze da napravi sve,a zalosno je sto je spominjao UNICEF da zbog toga barca ima popust kod sudija... 1.Sir alex 2.jose mourinho 3.arsen wenger-gus hidink 4. 5. 6. ostali!!!! guardiola je legenda barce al ako ode zavrsit se kao i rajkard sve fol dobar trener a gdje sad...lahko je vodit barcu s ovim igracima!!! Ottmar Hitzfeld je bio dobar al njegova taktika je prosla!! PEACE!!!!!
On izgleda zaboravio kako je postavio igru Svicarske na prvenstvu. No prije ce ipak biti da ne zna drugog nacina da se malo opet i on u medijima provrti.
što ga šuknu Shacir Mehi, al hladno :D
@Meho. Zao mi te, neznas plivat.
Mourinho je karina
Ajd ne serite molim vas. Svi bi željeli murinja imati na klupu jer je trenutno najbolji taktičar na svijetu. To što mora igrati defanzivno protiv barcelone to je do njih. Imaju dvojicu igrača koji vole da se dodavaju milion puta na terenu bez ikakve koristi. Na kraju bude barca ima 10000 pasova. Kako neće imati kad se samo dodaju , valdes,pique, xavi, iniesta, buskets i ako en prođe za mesija vratimo se na valdesa pa sve ponovo dok ne prođe. smješno.
Madridista, pishaj pa odspavaj malo poslije rucka, da mozes crtani fino odgledat\'
Shachire sine potegni vodu za sobom!
Ramos I Pelegrini su onda sigurno podigli ugled Reala. Ovaj je toliko dobar da je cak selektor jedne fudbalske velesile ;;; Svicarske. A idi klepni usima I zarevi ko magare.
ovaj Mou je prava seljacina sto jest jest
ovo sto rade novinari portala sarajevo-x.com koji navijaju za Barcelonu, je klasicna intelektualna prostitucija jedva cekam da vam dodje finansijska inspekcija da vam pregleda knjige iz racunovodstva
pricati i pisati protiv Mourinha je isto sto i negirati genocid u Srebrenici
Od koga je bolaN bolji ? jesi li ti svjestan svojih rijeci. Klasiko je nekad bila utakmica koja je prednjacila ljepotom u svijetu,bez obzira ko da pobijedi,briga me sto je barca pobijedila,al je zalosno kad pobijedi onakav real koji nema fudbalsku caroliju koji moze a ne igra napadacki,imas takve igrace i branis se p.č.k.a.s.t.o zar ne? p s trebao bi da znas ti kao fudbalski demagog kakva je hicveld trenerska velicina odmah poslije ser alexa,al vazno je navijati za real ili barcu nije vazno biti objektivan..da murinjo izgubi 4 : 3 svijet bi mu skinuo kapu a ovako fuck it
Ko ti je kriv što je bolji od tebe?
direktor, novinari i fotografi portala sarajevo-x.com su arogantni i neotesani, narusili su ugled interneta u BiH