Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ozila prabacio u b tim
REKOH LI JA DA ĆE GOL DZEKODATI AKO GA ONAJ ŠEJTAN UBACI...... BRAVO DZEKO,ŽELIM TI OD SRCA SVE NAJBOLJE, ZAČEPIO SI MNOGA USTA. GDJE SU ONI ŠTO SU GOVORILI KLOC,KLOC,KLOC....... MOŽDA ĆE REAL POBJEDITI,ALI DZEKO JE REALU POSTIGAO GOL A BOGA MI I MANCINIJU, SRCE MI JE KO\' ŠPANIJA I ENGLESKA ZAJEDNO,SAMO RADI NEPRAVEDE PREMA OVOM MOMKU...... SRETNO I AKO BOG DA DAJ JOŠ KOJI.
realno real je bolji :(
Dzeko definitivno na klupi. Ulazi u 90+2 min
Dzeko rezerva. Hej moj Dzeko, sto bolan ostane u Citiyju, ebla te para, idi igraj u Njemackoj!
Jbt od kada je doveo Modrica Realu nikako da krene, Ozil je za njega majstorcina :D
JOS DUGO .
GrANDE MOU.... Pravi Abramovićev vojnik,poslan iz Čelzija da dođe i uništi Madrid....prvo je od ekipe koja je igrala lijep fudbal napravio mesare koji samo tuku...pa je od ekipe od koje se nije znalo odakle dolazi opasnost napravio ekipu koja igra za samo jednog čovjeka CR7.....a onda maestralan potez,neočekivan,poravi problem sa Ozilom koji je najveći kreativac poslije Inieste I Xavija u cijeloj Španiji ...uz to je doveo i neke neafirmisane igrače iz engleske lige,al treba im pružit šansu svakako,onaj ko nije dovoljno dobar za englesku ligu često završi kao solidan grijač klupe u španskoj :(
ja mislim da ce oni dzeki j.bat majku
e moj murinjo djaba ti sve to djeko ce vam j.bat majku
titulu na kosevu,hocemo titulu titulu na kosevu
Ovi sa klixa puste komentare za clanak za bilborde i dok raja pocne ismijavati glavonje sa plakata i narusavanje javnih parkova sto radi Edin Smajic SDA u Vogosci,odmah izbrisu komentare i zabrane komentarisanje. Koje ste fukare placa vas SDA jel i ovaj mahniti p.e.d.e.r Esko.