Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa inaće ne gotivim Mourihghnja, ali ovom prilikom je imao pravo da ispad :) Posao je jedno, porodica drugo :)
Pa pravo im je i rekao i nisu nista bolje.
sta ce, seljak covjek, ne zna se dostojanstveno ponasati pred kamerama. to je sve dio businessa. nek se ugleda na kolege iz premiershipa.
Who cares......
ima toliko poznatih menadzera na svijetu, ali se ovi incidenti nekako samo njemu desavaju...bice da je do novinara?
Ma ja, pišete o ovom njusra, ali ne pišete o tome da je Real Madrid najuspješni španjolski klub desetljeća.. Bravo SA-x, još jednom ste pokazali kako radite ovo NEprofesionalno i da ste navijači FARSELONE!
Svaka cast onima koji se iz plemenitih razloga odluce za novinarsku profesiju i poptpuno se posvete istoj. Svaka im cast iz razloga sto nije lako posteno raditi svoj posao, a istovremeno svakodnevno biti predstavljan od strane velike vecine ovakvih primitivnih papaka koji se bave istom profesijom. Mislim da definitivno najvise nemoralnih primitivaca ima medju novinarima, koji nemaju niti \'grama\' osjecaja za privatnost, porodicu, moral, vec im je samo na pameti kako uhvatiti sto bolji kadar, ocrniti nekoga, otkriti privatne/intimne detalje poznatih. U ovom slucaju, ja ne da bih iste pocastio pogrdnim rijecima, vec bi njuske vadili iz svojih aparata.
jeko mamic sad ?
da mu nije fotoreportera (koji isto kao i on samo rade svoj posao i kao i on imaju porodicu za prehraniti, ali sa puno manje para), ne bi mu bilo ni milionske place
treba ga novcano kazniti za ispad. ako zeli da je normalan covjek kao i svi ostali, onda nek radi normalan pos\'o za normalne pare. prima milione godisnje, al bi da ga se tretira kao obicnog covjeka. ne moze na dvije stolice.
papci kakve veze ovo ima sa Mamicem , lik stiti svoje dijete od pokenjanog fotografa
mala je na tatu...:D
Ovaj covjek poslije petice na Nou Campu vise nije isti, umjesto da se pomiri da svak protiv Barce dobije pet u pola...