Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaguar, Chevrolet, Bentley, Ferrari, svasta ce on potpisati kad dodje :P
Meni je ovaj Mourinho kralj
Jos ibrahimovic da dodze bice prejaki
@Elvis1UK Meni je Ibro igracina i po. Da se razuimijemo. Samo sumnjam da ce to funkcionisati. tesko ce United igrati Mourinhovu filozofiju a jos teze se Ibro snaci u Engleskoj, gdje se igra brz fudbal. njemu treba kad mu prahne da stane da zasustavi loptu i da odradi ono svoje. Nije Engleska za toga.....
Sta ti je fudbal danas . Neke sporedne stvari dolaze u prvi plan. I sad zbog sponzorskih ugovora , sve moze biti dovedeno u pitanje.
nece smjeti da vozi Jaguara...