Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' ovo je trener ... Stao u odbranu svojih igraca. Jbg., zna biti papak ali je cinjenica da njegovi igraci idu kroz vatru za njega.
Jeste frajer trenercina ja samo ne volim njegovu igru jer neke ljepote u njoj ali istina je da svakog igra nenormalno motive da odradi ono sto mu je potrebno za rezultat!
"nema ljepote u igri" izvinjavam se :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi mi koji nismo gotivili Mourinha, a sad ga gotivimo ono baš baš. :)))))
Nisam prije, necu ni sada... Prijateljska utakmica, nista sto oatali normalni treneri nebi uradili... Murinjas papak bio i ostao za mene
ja što su se plavi grupisali, p, pu pu. Gluho i daleko bilo. :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam još uvijek uvjeren da će Begović biti prvi golman celzija.
Buffon: Spanija-Italija 4-0; Neuer: Wolfsburg-Bayern 4-1, Real-Bayern 4-0; Casillas: Atletico-Real 4-0, Holandija-Spanija 5-1; Courtois: Real-Atletico 4-1; De Gea: MK Dons-Manchester United: 4-0 Eto, i najbolji su bivali ruseni, nema veze, ionako je pripremna. A bilo je jos ovakvih situacija :)
Nije mi jasno zasto drvlje i kamenje na Begovica. Drugi i treci gol ne bi skinuo ni Chuck Norris. Kod prvog je mogao bolje reagovati, ali je ipak iskljucivi krivac Terry. Za cetvrti gol, hajde recimo da je Begoviceva greska, jer mu je lopta prosla uz prvu stativu, ali i tu treba dodati da je lopta dotakla nekog igraca i blago promijenila smjer. U drugom poluvremenu je obrana Chelsea bila kao Bogoljub Saulic iz Audicije - statirali su u kukuruzima. U biti, Mourinho nije imao puno toga zamjeriti Begovicu.
Kao prvo - zasto da ga ne branim, mlad, lijep, dobar golman, za razliku od tebe i kulturan, momku nema zamjerke. Kao drugo - iskljuci caps, nemoj biti ljakse.
mnogi I veci igraci I golmani kad promjene sredinu kiksaju treba vremena za adaptaciju I igre I komunikacije sa odbranom nije mala stvar doci kod murinja polako bega doce sve na svoje puno srece u celziju ciji sam fan sretno
Covjek podrzao Begovica da ne izgubi samopuzdanje nije lako za golmana kada na debiju primi 4 komada .... Mourinho pored sto je dobar trener dobar je i psiholog...
Ma, vjerujem ti, Jose. Blago tebi!
A mene boli neka stvar hoce li Begovic braniti ikako,i boli me neka stvar za Celszi i za Murinja.
Pa idi lijeci se sine..
A zasto mislis da nas zanima to sto tebe boli neka stvar?
Ko je gledao sazetak vidio bi da je Begovic najmanje kriv za prva tri gola, eh ovaj zadnji je isla u njegov ugao, moze se reci da je kriv. U drugom poluvremenu Chelsea kao da nije odbrane imao.
Eto zasto je Mourinho nr. 1. Uvijek staje iza svojih igraca, a kad ih treba povesti prvi je.
Ovo će sigurno biti motivacija za Asmira,,peh zaboravi što prije i odbrani sve Zlatanu
Mourinho je ljudina koja svjesno obraca paznju na sebe da bi zastitio igrace.
Mourinho, ima li mene gdje tu protiv Pariza? Obeć'o si!
Dokazani kvalitet. Sada ce dobiti tim strucnjaka oko sebe, koji ce ga nadograditi i napraviti od njega vrhunskog golmana, tako rade veliki klubovi. Ovo mozda nije ni lose, da treneri golmana u Chelseau na vrijeme vide njegove mane i nedostatke, i da odmah porade sa njim na tome.
Bega je majstor, a to će tek svi da vide ;)
razlika izmedju Safeta Susica i dobrog trenera je sto ne optuzi igrace i ne ubije im samopouzdanje i motivaciju