Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja legenda! :D
Gotivim te jarane, al si glup, fakat, serator. Pa Kaku si upropastio i sad Benzemu, zamislite da recimo njih dvojica igraju za bilo koji drugi tim, malo ko bi im mogao parirati.
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Kaka i Benzema su ubice i trebali bih pod hitno ici od ovog idota! Pa njih dvojica u tandemu rusili bih sve pred sobom a ovako hala kaska za Barcom a i u LP ce ispasti kad dodju jaci timovi ;). Vazno je da je maneken i kostolomac u prvom planu!
Cudno i u jednu ruku smijesno je to sto Mourinho omalovazava, da tako kazem, sve igrace koji nesto vrijede. Recimo, Ronaldo je napuhana egoisticna vreca i stalno laje na Barcelonu i Messija, zato i ima polozaj kakav ima. Iker je prica druga, respektuje cijelu Barcelonu i odmah ima problema sa Mourinhom, Benzema je tu da igra, ne zanima ga sta Barcelona radi, Kaku isto, zato i nemaju odgovarajucu poziciju, tj. onakvu kakvu zasluzuju. Fakat nemam nista protiv Reala, ali smijesno je to u sta se taj kluppretvorio na celu sa Mourinhom i Ronaldom...
svi golovi na 4 fudbal .com
Genije
Zato sto si K RETEN !!! I diot
Smor sjedio je i kao \"fudbaler\". Samo kod oca mogao igrati.
Sve klix strucnjaci !!! Znaju cak koga treba ovaj gospodin postaviti da igra u prvih 11 .... hahahahha http://adf.ly/EYYuG
hahaha diplomatski odgovor al imam pitanje...na koju klupu mislis mou? cesto te vidjamo i na publiku hahahahahahaa
pa to ti je i posao kretenu!
jel i nosonja sjedi na klupi :)
furač..
Fura se kao da ima Manchinijeve kvalitete!
on još vuče i pokazuje svoj kompleks a to je...NIJE BIO NOGOMETAŠ...i njega to ubi u pojam...on se svojim sarkazmom i cinizmom kao sveti cijelom svijetu i nešto inati!