Haris Medunjanin za španski As
0
"Motivisan sam za susret sa Ronaldom"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam 100%-ni bosanac iz centra BOSNE tacnije TRAVNIK, ima li ko sta protiv da mu se nakaram familije aaaaaa???? nije bitno odakle je i gdje je odrastao sta je bitno jeste da ce igrati za bosnu pa taman bio najveci srbenda praunuk od cica draze, ali ako ce da nosi sveti dres ima da gine za njega jer BOSNA je velesila ostalo su sitnice
@@@grebovic posto si tako pametan sta je Medunjanin ako mu je otac iz Sandzaka a majka iz Bosne ili Spahic kojem je otac takodje iz Sandzaka a majka iz Hercegovine a on je rodjen u Dubrovniku??Po tebi je on Hrvat Kusturica je rodjen u Sarajevu pa je Srbin
Glupi ste! Da ste pametni Ljajic bi igrao za BiH al vi ste seronje iskompleksirane! I ovaj Medunjanin ne bi igrao za BiH, da ima mjesta u Holandskoj repki. Al\' daj sta das;) Bolje ista nego nista a?!
po toj tvojoj logici su i splicani bosnjaci? tacnije bosnjani? halo ba prije 800-900 godina... heej ba... pa u tih 800-900 godina su se na ovim prostorima j**avali madjari, austrijanci, turci, srbi, hrvati, bosanci, italijani, njemci, senegalci i ko sve ne... ko ti onda garantuje da si 100%-tni \"bosnjak\" (kako mrzim taj izraz, j**o li vas benjamin kalaj da vas j**o)? gdje su te sandzaklije rodjene? u sandzaku... gdje se taj sandzak nalazi? u srbiji (ili u crnoj gori)... znaci moze biti samo srbin ili crnogorac... nista vise... p.s. na to jado ti necu ni odgovarat, nisi vrijedan...
Ima li o\'dje Gacana :P
Nije samo ljaljic.. zaboravio si jednog pono većeg talenta i puno boljeg igraca a uz to muslimana !! SULEJMANI ¨!!! Al samo mi nije jasno kako njega šiptarska mafija ne slomi!!
Suti jado jedan !! suti ni jedne vise !! ja nisam sandzaklija , ali ti ljudi su bosnjaci i bosanci bili 800-900 godina !!! tj. do berlinskog kongresa, kad je bosni otet sandzak! Cako su Uzice i jos neki danas pogranični gradovi bili većinski bošnjački, ali su se poslije zbog genocidaša iselili u Tursku ! U svakom žitu ima kukolj, pa i kod sandza, krajisnika, istočnjaka i ostalih !! @grebovic njegovi su roditelji iz sandzaka,on je rodjen i odrasto u sarajevu!! Za razliku od 95 posto današnjih sanžaklija u Sarajevu !! I po tome automatski ima pravo na naše državljanstvo !!
sejoo je ronaldo ooo
bjezi mali sta njaske, neces znati izaci sa stadiona.
sta je srbi. dobar vam onaj ljajic sto igra za vas i ako je sandzo a haris ne valja. vise voli bosnu sto je normalno jer niko normalan na svijetu ne moze voliti srbiju.
Evo malo informacija za ove budale koje se prave da sve znaju i sve komentarisu pa onda kad pljuju da ne ispadnu smjesni,Sandzak je oblast koja se prostire u 2 drzave u Srbiji i Crnoj Gori ,rahmetli otac ovog Harisa je iz Plava koji se nalazi u Crnoj Gori i to je takodje Sandzak ali nema nikakve veze sa Srbijom Prijatno pljuvanje ,jadnici koji svoju ksenofobiju ispoljavate anonimno preko interneta
nabijem na k***c i tebe i sandzaklije tvoje... do 92. niste vidjeli sarajeva osim na tv-u i sad ste aman zaman sarajlije, bosnjaci, bosanci i sta sve ne... samo ostaje jedna tuzna cinjenica... isto ko sto su oni u banja luci bosanski pravoslavci tako ste i vi srpski muslimani... pomirite se vec jednom s tim i pustite sarajlije da uzivaju u sarajevu... moze li tako?
pa zar je i on sandž, izgleda da samo Čiro nije
Daj ba Harise slomij mu nogu u ligi. Uz tebe smo.
stize nam jos jedan zmaj pa dobrodosaooo...