Ibišević igrao 90 minuta
0
Molde slavio protiv Stuttgarta rezultatom 2:0
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je*o te Safet u šupak..
radi njih sam opet pao na kladionici,dabogda se raspali kao sumeca tableta..
a novinara i glupana boze boze cuj a nije postigao gol a gubili 2.0 a nije postigao gol logocno da nije postigao gol joj klix.ba svasta
A odakle je taj Molde?
jeste jadni pleme vamm svabsko :) ispali dabogda aa vedo nezabijes li protiv grka nikad na bih i stutgart necu igrat :( jadovi mrtvi
ljudi kad god ibisevic odigra utakmicu pred kvalifikacije i ne pogadja e onda u repki 100% zabija....to sam ja primjetio, ne bi li ga grcima uvuko!....pa makar!
neka mi se napuse kite svi iz Studgarta,treci put padam zbog njih na kladionici :O
stuttgart cvajta kako su krenuli
Safete UBLEHO ODLAZI ! lajk - ko se slaže dislajk - ko ga voli primat\' u pakšu
Zasluženo. Švabe neorganizovane i nekonkretne. Vedo srednja žalost. Solskjer će sa ovim Moldeom čini mi se napraviti nešto.